All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Sidi Kanani. Show all posts
Showing posts with label Sidi Kanani. Show all posts

Thursday, 2 February 2012

Sidi Kanani fiton “Onufri”-n

Piktori shkodran Sidi Kanani është vlerësuar nga juria me çmimin e parë në ekspozitën e përvitshme “Onufri”, e cila këtë radhë i kushtohej “Pikturës së Jetës Moderne” bazuar në një ese me të njëjtin emër të poetit francez Charles Baudelaire.

“Ndihem i vlerësuar dhe më jep përgjegjësi më të madhe ky çmim. Me anë të veprave të mia tentoj t’i afrohem zonave të braktisura në periferitë e Shkodrës”, shpprehet piktori Kanani.

Cikli enigmatik i pikturave te Kananit, përmes një palete të zbehtë ngjyrash dhe elementëve arkitekturorë, sjell tek publiku një tension kohor midis të shkuarës dhe të tashmes dhe nxjerr në pah premtimet e rreme të modernes.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online