All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Spirit Voice. Show all posts
Showing posts with label Spirit Voice. Show all posts

Monday, 15 October 2012

Soni Malaj e lumtur mes “Spirit Voice”

Këngëtarja, e cila këtë vit është ulur në karriget e gjykimit në spektaklin e talent-shou në Tiranë “X Factor Albania 2”, po merr shumë vëmendje.

Ajo falë bashkimit me ish-shoqet e saja të grupit “Spirit Voice” është parë edhe në spektaklin “100 Vjet muzikë”, ku vajzat kënduan një potpuri shkodrane.

Ndërsa nëse hyni në adresën e ‘Facebookut’ të saj, shihni  plot foto që tregojnë lumturinë e vajzave që janë rikthyer për këtë projekt. “Spirit Voice” ishte një nga grupet e para femra shqiptare, grup i cili në atë kohë solli revolucion. M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Soni Malaj happy amongst "Spirit Voice"
The singer, who this year is sitting in the seats of judgment in the spectacle of talent-show in Tirana "X Factor Albania 2", is receiving more attention. It thanks its merger with former friends of the "Spirit Voice" is also seen in the spectacle "100 Years of Music", where girls sang a potpourri shkodrane. As you enter the address of the 'Facebook' of it, see the full picture showing the happiness of girls who have returned to this project. "Spirit Voice" was one of the first groups of Albanian women, a group who then brought a revolution. M.Gj.

Saturday, 6 October 2012

Soni Malaj nostalgjike, ringjall "Spirit Voice"...

Pasi gjeti dashurine e jetes, Mirkon, pas "Dancing", ajo u shperngul nga Shqiperia dhe flitej per nje karriere te saj me producente te huaj, jashte vendit. Me pastaj u be nene, duke sjell ne jete vajzen Anna dhe dukej se fati i saj kishte marre nje rruge pa kthim, larg Shqiperise. Dhe, per nje cast menduam se e kemi humbur pergjithmone, kengetaren tone me te dashur Soni Malaj.

Por jo, gjerat nuk jane gjithmone ashtu si duken. Ajo u rikthye fuqishem ne Shqiperi duke u bere pjese e panelit te gjyqtareve ne "X Factor 2" dhe tashme lajmi eshte bere i ditur se do ringjall grupin e njohur "Spirit Voice", aty ku ajo filloi karrieren e saj te suksesshme si kengetare. Ate kohe, Soni njihej si Sonja e "Spirit Voice" dhe ishte me e vogla ne grup, qe perbente 4 vokaliste femra (Angjelina, Larisa, Dorina dhe Sonja) dhe nje djal (Brikel Guga) qe luante saksofon.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online