All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Suzana Mushkolaj. Show all posts
Showing posts with label Suzana Mushkolaj. Show all posts

Friday, 28 September 2012

Nora Istrefi, sa e ndrojtur e vogel!

Si duket këngëtarja seksi Nora Istrefi, pasi ka reklamuar mirë e mirë motrat e saj, të cilat shumë shpejt u bënë VIP, tashmë ajo tregon edhe familjen e saj kur ajo ishte tepër e vogël në një fotografi të vjetër.

Nora duket në këtë foto shumë e ndrojtur, por edhe e ëmbël. Sic po e shihni edhe ju në këtë foto tregohen edhe prindërit e saj nëna Suzana Mushkolaj, nga e cila Nora ka trashëguar pasionin për muzikën, si dhe babanë e saj, tashmë të ndjerë./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Nora Istrefi how little shy

It seems sexy singer Nora Istrefi, good good as advertised her sisters, which soon became VIP, now she shows her family when she was very small in an old photograph. Nora looks in this picture very shy, but sweet. As you can see in this picture you shown her parents a mother Suzana Mushkolaj, from which Nora has inherited the passion for music, and her father, now deceased. / Albavipnews /

Monday, 23 April 2012

Nene e bije para aparatit fotografik

Duket sikur janë motra, madje edhe pa diferencë moshe, por në fakt tashmë dihet se janë nënë e bijë. Këngëtarja Argjentina Ramosaj dhe nëna e saj, fotografja Suzana Mushkolaj, kanë pozuar pak ditë më parë në studion e fotografit të njohur Veton Osmani, ndërkaq nga ky i fundit ne i siguruam këtë foto, ky artistet duket sikur po tregojnë mirësinë e pranverës.

 Është hera e parë kur Argjentina dhe nëna e saj r realizojnë foto profesionale së bashku, si dy femra të suksesshme të shou-bizit shqiptar./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Mother and daughter before camera

Seems like they are sisters, even without age difference, but in fact already known to be a mother and daughter. Ramosaj Argentine singer and her mother, Susanna Mushkolaj photographer, have posed a few days ago in the studio of renowned photographer Veton Osmani, whereas the latter we obtain this picture, the artist seems to indicate the goodness of spring. Is the first time when Argentina and her mother carry professional photo r together, as two successful female show-Albanian BIZI./Maxim Gjokaj/Kosova Sot/


Tuesday, 24 January 2012

Suzana, nena e Argjentina Ramosajt, e veshur plot stil

Nëna e këngëtares simpatike Argjentina Ramosaj shpesh përmendet si një zonjë që dallohet për stilin dhe bukurinë e saj. Kjo është artistja Suzana Mushkolaj, ky emër ndoshta i panjohur deri në momentin që e shoqëronte të bijën këngëtare u zbulua dhe u fol mjaft për të.

Në këtë rubrikë, si e veshur më ‘in’, kur ajo ka qenë e ftuar në mbrëmjen “Viti i Ri Artistik 2012”, ku në fakt është dukur mjaft me stil dhe si një zonjë plot sharm. Aktualisht, ajo është një fotografe e zonja, por edhe e drejton një shkollë private arti në Prishtinë.

Të lumtë, me të madhe për nënën e Argjentinës, që thuajse në veshje po ia kalon edhe së bijës. /Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Susanna, Argjentina mother, wearing full style

Charming singer mother Argjentina often mentioned as a lady that stands for style and her beauty. This is the artist Susanna Mushkolaj, this name probably unknown until her daughter accompanying singer was discovered and was spoken highly of it.
 In this section, as worn 'in', when she was invited to the evening "Artistic New Year 2012", which is actually quite stylish and look like a lady full of charm. Currently, she is a lady photographer, but also runs a private art school in Pristina. 

Sunday, 5 June 2011

Argjentina e Mire, E Ema Edhe Me E Mire!

Me e mire e ema se e bija!

Shprehja popullore “Me mire e ema se e bija” ze plotesisht vend ne rastin e kengetares Argjentina Ramosaj dhe mamase se saj Suzana Mushkolaj. Kjo e fundit pervecese eshte krau i djathte i Argjentines ne karrieren e saj muzikore, te befason me bukuri. Vitet per te duket se nuk ikin, pasi ne kete foto te perbashket arrijme te dallojme me veshtiresi se kush eshte nena dhe kush vajza. Suzana eshte fotografe dhe kujdeset per fotografite dhe paraqitjen publike te Argjentines, Edhe pse ka studiuar ne Holande, ajo tashme eshte duke punuar e vepruar edhe ne Kosove ku, pervec angazhimeve te veta, mund te shijoje me shume edhe sukseset e vajzes./balkanweb/qershor 2011/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online