All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label TDS. Show all posts
Showing posts with label TDS. Show all posts

Sunday, 22 July 2012

Dr. Mic: “N’fund Vet Meta” (Audio)

Anëtari i hip-hop grupit, TDS, Dr. Mic, ka lansuar solo këngën e tij të re, “N’fund Vet Meta”, e cila është pritur jashtëzakonisht mirë nga publiku.

Kënga e cila është publikuar pa videoklip ka arritur që të klikohet mijëra herë nga adhurues të hip-hopit, pasi flet mbi realitetin e jetës së të rinjve kosovarë, të cilët ndahen pas një kohe nga shoqëria dhe në fund mbesin të vetmuar.

Së fundmi TDS lansuan edhe këngën e tyre të re me klip, hitin veror të titulluar “Syza T’diellit”. /Telegrafi/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Dr. Mic: "His N'fund Meta"

A member of the hip-hop group, TDS, Dr. Mic, launched his solo new song, "His N'fund Meta", which is extremely well received by the public.

Monday, 2 January 2012

Top 50 Kenget me te Mira ne Shqipe 2011/Albaniac

TOP 50 Kenget me te mira ne Shqipe 2011

Keto jane 50 videokenget me te mira ne Shqipe! Pesedhjete! Vite me pare ne lumturoheshim nese 50 video ishin realizuar gjate gjithe vitit,ndersa tani na duhet te perzgjedhim 50 me te mirat! Kjo tregon sesa kane ndryshuar kohet e sesa perpara ka ecur biznesi muzikor shqiptar. Perzgjedhja nuk ishte e lehte dhe na u desh ti riktheheshim vitit qe nga fillimi, ndaj dhe nga Top25 klasifikimi une perfundoi ne Top50, megjithate shpresojme dhe themi se kemi bere nje perzgjedhje te drejte.

Si i perzgjodhem videokenget:

1- Se pari pyetem veten se cilat nga kenget e ketij viti na vini ndermend per momentin. Kjo tregon se dhe cilat ishin kenget qe kemi degjuar e fiksuar me shume gjate ketij viti ne media.
2- Verejtem ne Albaniac, YouTube dhe Facebook se cilat kenge ishin shperndare dhe degjuar me se tepermi gjate vitit
3- Vleresuam kengen, tekstin dhe interpretimin muzikor.
4- Vleresuam videon, perputhjen e saj me kengen, interpretimin e kengetareve dhe realizimin e saj.
5- Asnje bakshish nuk u pranua ne kete klasifikim lol

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online