All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Tamara. Show all posts
Showing posts with label Tamara. Show all posts

Tuesday, 21 February 2012

Bertan Asllani e ka vjehrren serbe

Flitet këto ditë se këngëtari nga Maqedonia, Bertan Asllani është në lidhje me këngëtaren maqedonase Tamara. Nëse ju kujtohet vite më parë, kjo këngëtare së bashku me Adrian Gaxhën përfaqësoi Maqedoninë në Festivalin “Eurosong”.

Ndërsa, sipas lajmit ende të pakonfirmuar, Bertani ka kohë që del qafë më qafë me Tamarën. Ndërsa, këngëtarja ka baba maqedonas dhe nënë serbe. Dhe, në këtë llogaritje i bie që këngëtari shqiptar të ketë nesër një vjehërr serbe.

Megjithatë, dyshohet se ky lajm është vetëm për të bërë bujë, duke ditur se këngëtari ka pak kohë që nuk është i përfolur në mediet shqiptare. /Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Bertan Aslani has Serbian mother in law

Talk these days that the singer from Macedonia, Bertan Aslani is about Macedonian singer Tamar. If you remember years ago, the singer along with Adrian Gaxhën represented Macedonia at "Eurovision". While, as yet unconfirmed news, Bertani has long neck collar comes with Tamar.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online