All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Tetova1. Show all posts
Showing posts with label Tetova1. Show all posts

Friday, 24 May 2013

Jellmaz Dervishi, beqar dhe i lumtur...

Jellmaz DervishiJellmaz Dervishi: "Jam beqar dhe i lumtur"

Shpesh e kemi pare ne ekranet televizive, por pak kemi ditur rreth tij.

Ne intervisten e realizuar me te, ai tregon me shume se si arriti te depertoje aty ku deshironte, rreth rutines se tij, statusit aktual qe ka dhe planeve per te ardhmen. Jellmaz Dervishi eshte intervistuari i radhes nga portali Tetova1.com!

Tetova1 - Prezantues, gazetar, kryeredaktor i shume emisioneve zbavitese, pse vendose te behesh pjese e botes te mediave?
Jellmaz D. - Ndodhi rastesisht, edhe pse kam te mbaruar fakultetin e Shkencave te Komunikimit, ne menyre shume spontane e fillova karrieren time ne televzion. Ndoshta me ndihmuan edhe kontaktet dhe miqesia me kengetaret dhe artiste te ndryshem dhe e gjithe kjo nisme, rezultoi me sukses.

Tetova1 - Me cilen note nga 1 deri ne 10 e vlereson ate cka transmetojne mediat ne Maqedoni?
Jellmaz D. - Derisa jam pjese e nje televizionit kombetar, natyrisht se nuk mund te jem dhe shume objketiv. Mund te them se ka gjera qe me pelqejne dhe ka nje progres ne produktet televizive ne vend. Ka shume faktor pse kemi dhe s’kemi produkte te mira, nga njera ane shikuesi e konsumon ate qe mediat servojne, por nga ana tjeter edhe televizioni dikton shije qe publiku e kerkon. Do kisha thene 7.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online