All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Teuta Berisha. Show all posts
Showing posts with label Teuta Berisha. Show all posts

Saturday, 31 March 2012

Nora dhe Roberti prezantojnë nënat

Si duket lidhja e një prej cifteve më simpatikë të show-bizit shqiptar Robert Berisha dhe Nora Istrefi sa vjen dhe bëhet më e fortë. Kjo u vërtetua edhe në ditëlindjen e këngëtares, ku vetëm pak ditë më parë e ka festuar 26-të vjetorin e saj.

Por ajo që thamë më lart vërtetohet edhe tek prania e krushkave, nënave të ciftit. Sic e shihni në këtë foto, cifti ka prezantuar edhe nënat e tyre, shihen nëna e Robertit, Teuta Berisha dhe nëna e Norës, Suzana Tahirsylaj Istrefi. Sipas kësaj fotografie ne shohim që edhe nënat e ciftit duken të lumtura për fëmijët e tyre./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Nora and Robert represent mothers

Apparently the connection of one of the most charming couples showdown-Albanian BIZI Robert Berisha and Nora Istrefi ever drunk getting stronger. This was confirmed in the singer's birthday, where only a few days ago has celebrated 26 th anniversary.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online