All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Tika Evezaj. Show all posts
Showing posts with label Tika Evezaj. Show all posts

Tuesday, 29 January 2013

Femrat shqiptare seksi te Amerikes

Të tria janë të bukura dhe ndoshta kanë marrë këtë nur nga malësia e bukur e Shqipërisë dhe e Malit të Zi.

E kemi fjalën për të tria vajzat që jeni duke i parë në këtë foto, të cilat akomodimi në Amerikë ka bërë që të jenë shqiptaret më seksi në këtë vend të madh.

Vajzat modele Tika, Angela dhe Afërdita pozojnë dhe shpesh herë i shikon me njëra-tjetrën. Për nga gjatësia, vajzat e Malësisë ia kalojnë shkodranes, por ende jo nga fama.
M. GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Albanian women sex of America

All three are beautiful and have probably received this grace of beautiful highland Albania and Montenegro. We refer to the three girls that are seen in this photo, which accommodation in America has to be Albanians sex in this great country.

Tika models girls, Angela and Venus were posing and often see each other. For the length, Highland girls they pass shkodranes, but still not the fame.
M. GJ.

Monday, 24 September 2012

Dafina Zeqiri kerkon famen e Rita Ores

Këto ditë po qarkullon një lajm ku thuhet se këngëtarja Dafina Zeqiri ka gjetur të dashur të ri, madje personi thuhet se është Albin Gashi, djali i avokatit të njohur kosovar, Tomë Gashi.

Por, vetëm një foto si në mjegull tregohet për këtë dyshe e asgjë më shumë. Ndërsa, ne e dimë se vajza e hiteve shqiptare ka ikur në Amerikë, ku mendohet se të provojë edhe ajo tregun e huaj, pasi do të qëndrojë disa muaj përtej oqeanit.

Ndërsa, është po Albini që jeton atje, duke qëndruar me të dhe do thuhet ta ndihmojë këngëtaren. Dafina Zeqiri si duket ka pasur shumë lakmi Rita Orën dhe suksesin e saj dhe do edhe ajo ta provojë./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Dafina Zeqiri seeks fame Rita Hour

These days is circulating a report stating that the singer Dafina Zeqiri found new boyfriend, even the person is said Albin Gashi, Kosovo known lawyer son, Tome Gashi. However, only a photo as shown on this double mist and nothing more.

While we know that Albanian hits daughter has gone to America, where an estimated also prove that the foreign market, as it will stay a few months overseas. While, is Albin who lives there, staying with and will reportedly help the singer. Dafina Zeqiri seems to have been much envy Rita Hour and its success and will it prove. / Maxim Gjokaj / Kosova Sot /

Saturday, 22 September 2012

Dafina Zeqiri me Blerim Destanin?

Ajo duket se ka ndryshuar edhe pamje, ka prerë flokët. Kjo është Dafina Zeqiri e cila duket këtu në shoqërinë me aktorin Blerim Destanin dhe modelet Afërdita Dreshaj dhe Tika Ivezaj.

Ata janë takuar në Neë York, e nuk dihet arsyeja, por Blerimi ndihet mjaft mirë pranë saj./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Dafina Zeqiri Blerim Destani?

It seems to have changed appearance, hair cut. This is Dafina Zeqiri which appears here in society actor Blerim Press Venus Dreshaj models and Tika Ivezaj. They met in New York, do not know why, but Blerim feels quite well with it. / Albavipnews /

Thursday, 22 March 2012

Tika Ivezaj, modelja e pare shqiptare ne “Victoria Secret”

Megjithëse ajo është zonjë, është e martuar, nuk i pengon fakti që të jetë një supermodele e kërkuar kudo. Bukuroshja nga Mali i Zi, Tika Camaj Ivezaj, është modelistja e parë shqiptare që sfilon për ‘Victoria Secret’, por jo vetëm ajo ka qenë imazh i shumë kompanive më të njohura të botës.

Modelja e famshme, me një elegancë të përshtatshme për pistat e modës, ka vjet që jeton në Amerikë, ndërsa është një mikeshë shumë e mirë e bukuroshes tjetër shqiptare, Afërdita Dreshaj./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Tika Ivezaj, the first Albanian model "Victoria Secret"

Although she is lady is married, does not preclude the fact that a supermodel is required everywhere. Beauty of Montenegro, Tika Ivezaj Camaj is the first Albanian modelistja sfilon for 'Victoria Secret', but it was not just an image of many companies recognized the world. Modelistja popular, with a suitable runway chic fashion, has years of living in America, and is a very good friend of another Albanian Beauty, Untitled./Maxim Gjokaj/Kosova Sot/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online