All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Turi Aligjoni. Show all posts
Showing posts with label Turi Aligjoni. Show all posts

Sunday, 16 September 2012

Hygerta Sako i jep fund marteses...

Ish-miss-i serish beqare, fiton kujdestarine e vajzes

Hygerta Sako i jep fund marteses, zbardhet divorci

Hygerta Sako, miss Albania 1995, nga shkurti i ketij viti, sipas nje vendimi te Gjykates se Tiranes, i eshte kthyer serish statusit ‘beqare’. Sako eshte ndare nga bashkeshorti i saj, Turi, ne shkurt te 2012-es, ndonese sic pershkruhet ne vendim, lidhja e tyre nuk funksiononte prej 1 viti. Divorci i tyre ka qene shume i fshehte, ndaj dhe per kete arsye ndarja nuk eshte bere publike ne momentin qe ka ndodhur, por si cdo e vertete qe nuk mund te mbahet per shume kohe e fshehur, edhe kjo eshte zbuluar. Thashethemet kane filluar te vlojne dhe prej tyre ne kemi arritur te zbulojme vendimin e Gjykates, qe deshmon per zgjidhjen e marteses se bukuroshes shqiptare, nga e cila ajo dhe ish-bashkeshorti kane lindur edhe nje vajze. Lidhur me kete, Gjykata ka vendosur qe kujdestarine e femijes ta kete Hygerta, nderkohe qe ish-bashkeshorti i saj, vec detyrimit financiar qe duhet te paguaje, mund ta takoje te bijen nje here ne jave pergjate gjithe vitit, si dhe mund ta mbaje ate gjate 2 muajve te pushimit. Per me shume, po ju leme te lexoni vendimin.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online