All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Une jam Top Model. Show all posts
Showing posts with label Une jam Top Model. Show all posts

Tuesday, 17 January 2012

Serisht “Une Jam Top Model” [VIDEO]

Se shpejti ne RTV21 "Une jam Top Model 2"

Spektakli i cili ofroi shumë vajza të bukura dhe djem simpatikë “Unë jam Top Model”, vitin e kaluar do të startojë sërisht tashmë në edicionin e dytë të tij në RTV21, drejtuar nga prezantuesi Labinot Gashi.

Madje për këtë reklamë ishin mobilizuar një pjesë e mirë e pjesëmarrsve të vjetër në mënyrë që ata që duan të konkurojnë ti drejtohen me fotografitë dhe të dhënat e tyre studiove të 21-shit.

Duke ditur se vitin e kaluar pjesëmarrja ka qenë shumë e madhe, e duke ditur se thuajse një i dyti, apo një e dyta e quan vetëm model, apo modele në Kosovë, me atë dëshirën prej të riu, urojmë që këtë vit të jetë një konkurs më kualifikues. Por gjithashtu urojmë që më të mirët të vlerësohen dhe të përkrahen nga të gjithë, apo ta gjejnë vetën e tyre në një punë, dhe jo vetëm të rrinë si dekor në programe të ndryshme sic kanë bërë deri më tani./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Again "I am Top Model"

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online