All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Valon Berisha. Show all posts
Showing posts with label Valon Berisha. Show all posts

Thursday, 5 June 2014

Valon Berisha, shqiptari i ‘Scout Model 1’ në Zvicër

Është një nga djemtë më simpatikë shqiptarë, dhe sapo e sheh të bën të kuptosh se ai ka lindur për të qenë një fotomodel.

Ky është Valon Berisha, vetëm 17 vjec dhe fytyra e tij shihet në firmën internacionale në ‘Scout Model 1’ në Zurich ku ishte pjesëmarrës dhe është vlerësuar shumë.

Djaloshi simpatik ka lindur në Zvicër dhe jeton në Zurich, por origjina e tij është Gjakova, madje këtë e thotë me mburrje dhe gjuhën shqipe e flet dhe e shkruan bukur.

Kur ne e pyesim Valonin nëse ai pëlqen më shumë të jetë imazh i ndonjë marke të huaj dhe a ka provuar të jetë pjesë e modës shqiptare, ai ka këtë përgjigje: ‘Në fakt unë jam vetëm fotomodel, pra për të qenë imazh pse jo kam oferta, ndërsa unë jam shumë i interesuar të punoj në mbarë botën për të qenë fotomodel internacional, por duke mos harruar kurrë se zemra ime është shqiptare’.

Ai është shumë i ri edhe nga mosha dhe ka vetëm 4 muaj që i ka hyrë botës së modës dhe synimet falë dukjes së tij janë shumë të mëdha, e djaloshi kosovar është shumë i dashuruar sic na tregon pas modës botërore aktuale, ndërsa market e tij të preferuara janë LaCoste dhe Hugo Boss.

Por pse i pëlqen bota e modelizmit dhe cila është modelja e tij e preferuar ai përgjigjet kështu: ‘Jam shumë i interesuar që të shikoj botën dhe të realizoj foto në cdo vend, ndërsa për mua modelja ime e preferuar është Adriana Lima’.

Valoni nuk njeh ndonjë model/e shqiptar, ndërsa do ti pëlqente të ishte pjesë e ndonjë vdieoklipi shqiptar pavarësisht se cila apo cili këngëtar është, mjafton që video të jetë e bukur dhe të kishte një histori të domethënëse brenda.

Në fund ai ka vetëm një ëndërr teksa e ndjek këtë rrugë që të jetë gjithmonë krah afër familjes së tij që ta bëjë të lumtur atë dhe sidomos babain e tij që e ruan nga lart në këtë rrugëtim të tij, dhe megjithëse i vogël

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online