All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Valon Karaliti. Show all posts
Showing posts with label Valon Karaliti. Show all posts

Wednesday, 12 November 2014

Valon Karaliti , tashmë edhe artist në filmin ‘Zori’

Një nga djemtë më simpatikë shqiptarë, modeli Valon Karaliti është duke luajtur në filmin më të madh shqiptar ‘Zori.

Ne mësojmë se Valoni luan përkrah emrave të tjerë të botës së show-bizit si Noizy dhe Gold Ag etj, ndërsa ka pranuar me kënaqësi të jetë protagonist në këtë film që pritet të dalë së shpejti në tregun kinematografik shqiptar.

Djaloshi i cili jeton në Zvicër ka ftesa që të jetë edhe në disa role të tjera filmike, ndërsa ky është një tjetër sukses i madh i tij pas ofertave që ka pasur që të jetë model në shumë agjensi jo vetëm shqiptare por edhe të huaja.Maksim Gjokaj.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Valon Karaliti, already the artist in the film 'Zori'

One of the most charming guys Albanians Valon Karaliti model is playing in Albania's largest movie 'Zori. We learn that Valon plays alongside other names in the world of show-BIZI as Khatri and Gold Ag etc., and has gladly accepted to be the protagonist in this film that is expected to appear soon in the Albanian cinema market.

The boy who lives in Switzerland has invitations to be in some other film roles, but this is another of his great success after the offers had to be a model in many agencies, not just Albanians but also huaja.Maksim Gjokaj.

Sunday, 17 November 2013

Valon Karaliti, modeli seksi shqiptar

Djaloshi 19 vjecar Valon Karaliti vazhdon të jetë një nga modelët më seksi shqiptar.

Ai këtë herë ka realizuar disa foto shumë “hot” nga një fotograf i huaj, ku njërën prej të vilave jeni duke parë, atje ku jeton në Zvicër.

Valoni vazhdon të jetë një nga djemtë e kërkuar shqiptar për shkak të simpatisë së tij për të qenë i pranishëm si imazh. Kush e di tashmë mund të themi se ai do të jetë një David Beckam shqiptar?./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Valon Karaliti model Albanian sex

19-year-old boy Valon Karaliti continues to be one of the sexiest models Albanian. This time he realized some photos too "hot" by a foreign photographer, where one of the villas are seeing, where living in Switzerland.

Valon continues to be one of the guys wanted to Albania because of his sympathy for being present as an image. Who knows can already say that it will be a David Beckham Albanian?. / Maxim Gjokaj /

Wednesday, 6 November 2013

Valoni qe la futbollin per modelizmin

Eshte vetem 19 vjec dhe eshte nje nga djemte me simpatike shqiptare.

Quhet Valon Karaliti dhe jeton ne Zvicer, ndersa mesojme se pasioni i tij per futbollin eshte lene anash duke pasur nje lendim ne gjuhe e tash ka pak kohe qe i ka hyre botes se modes dhe ka shume oferta per te marre pjese si imazh i kompanive te huaja.

Mesojme se Valoni me origjine nga Kosova deshiron qe nje dite te jete ne pistat e modes ne Paris./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Valon that left football for modelizmi

Is only 19 years of age and is one of the cute boys Albania. Valon called Karaliti and lives in Switzerland, while we learn that his passion for football is having a left side injury in the language now has little time that has entered the fashion world and has many offers to participate as an image of companies foreign.

Valon learn that originated from Kosovo wants to one day be in the fashion runways in Paris. / Maxim Gjokaj /

Monday, 4 November 2013

Valon Karaliti, shqiptari drejt modës së Parisit

Simpatik dhe shtatlartë, një djalosh që është vetëm 19 vjec, por që ka nisur hapa të sigurt drejt pistave të botës së modës.

Ky është shqiptari Valon Karaliti, i cili jeton në Liestal të Zvicrës, por origjina e tij është nga Ferizaji, një nga djemtë më të bukur shqiptar, i cili ëndrra e tij shkon deri në modën e Parisit, e ai një ditë do të jetë aty.

Valoni ka shumë oferta për të qenë imazh i kompanive të ndryshme shqiptare dhe të huaja, apo protagonist në një videoklip,  ndërsa ka realizuar edhe foto me fotografë të njohur shqiptar.

Dikur i apasionuar pas futbollit, e ndërsa sot falë simpatisë së tij ai është një model i cili ka shumë synime në këtë fushë. Top modeli shqiptar ka qenë shpesh herë në Kosovë në disa sfilata si i ftuar, por shumë shpejt do ta shohim edhe në sfilatat më të mëdha botërore.

Një shqiptar me plot stil dhe me përmasat e duhura për një model sic është Valoni, natyrisht se do të arrijë në majat e modës në botë./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Valon Karaliti , Albanian towards the Paris fashion

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online