All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Video Lajm. Show all posts
Showing posts with label Video Lajm. Show all posts

Monday, 1 March 2010

Shpija e Kosoves: FADILI FITUES I 24 MIJE EUROVE!

Fadili Shpija e Kosoves 1
/photo k.sot/

Fadili, fitues i 24 mije eurove
Perfundoi spektakli tremujor “Shpija”

Pas votimit naten e se dieles, ne spektaklin me popullor ne Kosove,“Shpija”, fitues doli Fadil Dini, me 49.83 % votave, duke u shperblyer me 24 mije euro Ne nje atmosfere shume te bukur dhe teper festive u mbajt te dielen mbrema finalja e realiti shout “Shpija”. Finalja ishte pergatitur ne menyre te shkelqyer dhe kudo ne salle verehej qarte nje ndryshim shume i madh nga javet e kaluara. Pa dyshim se te gjithe syte i kishin nga kater finalistet, te cilet me lojen e tyre arriten te qendrojne ne “Shpi” plot 92 dite, apo 14 jave. E para qe u eliminua ishte Erlinda me 5.11 % te votave, pas saj u eliminua Albulena me 7.41 % te votave, nderkaq pas eliminimit te ketyre dy konkurrenteve mbeten vetem dy finaliste, Fadili dhe Qendrimi. Pas votimit, i cili u hap per disa minuta, ne fund fitues doli Fadil Dini, me 49.83 % te votave. Sapo u permend emri i Fadilit, te gjithe spektatoret ne salle dhe sigurisht me mijera te tjere qe e kane ndjekur kete shou ne televizor u gezuan shume, sepse kandidati i tyre doli fitues. Karakteristikat e kater finalisteve Kater finalistet e “Shpise” ishin: Fadili, Qendrimi, Erlinda dhe Albulena. Ata per jave te tera kane pasur mundesine qe te tregojne para publikut aftesite e tyre. Disa prej tyre e kane shfrytezuar kete kohe per te dhene mesazhe me domethenie per publikun, te cilat mesazhe ne te shumten e rasteve jane shnderruar ne vota. Pa dyshim se kater finalistet ishin njerez me karaktere te ndryshme dhe nga viset e ndryshme te Kosoves. Fadili eshte nga Prishtina dhe eshte konsideruar se do te kete me shume vota karshi kunder kandidateve te tij, te cilet ishin: Qendrimi nga Ferizaj, por me banim ne Zvicer, Erlinda nga Rahoveci dhe Albulena nga Klina. U prezantuan disa nga VIP-at per projektin “VIP Shpija” Ne naten finale u prezantuan edhe disa nga VIP-at qe do te jene pjese e shout “VIP Shpija”. Ata ishin: “Stupcat”, Fatos Kryeziu dhe Agimi i grupit “Fisniket”. Te gjithe keta u shprehen te lumtur qe do te jene pjese e ketij shou. /b.zyberi/kosova sot/shkurt 2010/

Video e shpalljes se fituesit


Video Best of "Shpija e Kosoves 1"

- - - - - - - - - -
+tag: dini
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Fadil, winner of 24 thousand euros
Three month long spectacle "Shpija" ended

After voting Sunday night, the popular spectacle in Kosovo, "Shpija", the winner came Fadil Dini, with 49.83% votes, and was rewarded with 24 thousand euros in a beautiful atmosphere and more festive was held Sunday evening finals realiti shout of "Shpija". Final was prepared in order to anywhere in the room excellent and clear verehej a very big change from last week. No doubt that all eyes had four finalists, who arrived with their game to stay in the "leads" full 92 days, or 14 weeks. The money that was eliminated was Erlind with 5:11% of the votes, was eliminated after its Albulena with 7:41% of the vote, while after elimination of these two competitors remain only two finalists, Fadil and attitude. After the vote, which was opened for several minutes, we finally came Fadil Dini winner, with 49.83% of votes. Once he mentions the name of Fadil, all spectators in the hall and of course thousands of others who have followed this show on TV was very glad, because their candidate came out the winner. Characteristics of the four finalists Four finalists of "shpis" were: Fadil, attitude, and Albulena Erlind. For weeks they have had the opportunity to show their skills to the public. Some of them have used this time to give meaning to public messages, which messages in most cases have turned into votes. No doubt the four finalists were people with different characters and different regions of Kosovo. Fadil is from Pristina and is considered it would be more votes against against his candidates, who were: attitude from Ferizaj, but living in Switzerland, Erlind from Orahovac and Albulena from Klina. He presented some of the VIPs for the project "VIP shpija" We presented the final night some VIPs who will be part of the show "VIP shpija. They were: "Stupcat", Fatos Kryeziu and Dawn of the group "Fisniket. All these were said to be happy to be part of this show.
]]

Saturday, 27 February 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #6, 27 Shkurt 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #6, 27 Shkurt 2010

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10


#11

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

TEXT ]]

Thursday, 25 February 2010

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: JONIDA & DAVIDE, NATA 2, 25.02.2010

VIP 02: JONIDA SHEHU (& Davide Zongoli)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Sunday, 21 February 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #5, 20 Shkurt 2010

BIG BROTHER ALBANIA 3: SPEKTAKLI #5, 20 SHKURT 2010

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10


#11


#12


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Wednesday, 17 February 2010

Vanesa Krasniqi Ne Kosove!

Vanesa Krasniqi by Russ Kierstead
/photo russ kierstead/

Vanessa Krasniqi rikthehet ne Kosove

Vanessa Krasniqi, kengetarja me origjine shqiptare e cila u klasifikua ne finalen e programit gjerman "Das Supertalent" dhe u vlersua per zerin e saj te mrekullueshem, eshte rikthyer ne Kosove per te marre pjese ne nje koncert humanitar per femijet e Kosoves. Me poshte keni videon me interpretimet e Vanesses. Cfare zeri! WOW! Kengen e Leona Lewis pervec ndonje stonimi te vogel e kendoi crazy fare! Shikoni ne minuten 3:50 u ku ku kuuuuuu! Kush kendoi pas Vanesses oi sa gjynah hahahahaha! Ne te njejten kohe ajo foli shqip per qejf dhe kendoi "Vetes" te Elvana Gjates. Nje keshill Vanesses; Hajde ne Amerike, se per Zotin brenda javes i ka siguruar tre kontrata!!! /albaniac/16.02.2010/

Ndiqni videon

- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: vanesa
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Vanessa Krasniqi returns to Kosovo

Vanessa Krasniqi, singer of Albanian origin which was classified in the finals of the German program "Das Supertalent" and valued for her magnificent voice, has returned to Kosovo to participate in a humanitarian concert for children of Kosovo. Below you Vanesses video with interpretations. What voice! WOW! Leona Lewis song in addition to any small and sang stonimi crazy at all! See minute 3:50 was where where kuuuuuu! Who sang after Vanessa oh what a pity hahahahaha! At the same time she spoke and sang merry Albanian for "Vetes" of Elvana Gjata. An advise to Vanessa: Come to America, for God within a week she will have secured three contracts!
]]

Monday, 15 February 2010

Big Brother Albania 3: FESTOJNE SHEN VALENTININ!

BIG BROTHER ALBANIA 3: FESTOJNE SHEN VALENTININ, 14.02.2010

Banoret kane pritur venien e muzikes qe te fillojne nje feste te vertete. Ata festojne “Shen Valentinin” festen e te dashuruarve, por duke mos i penguar edhe ata qe nuk jane te lidhur. Te gjithe kane dale ne oborr ku kercejne e kendojne e neper duar, banoret e nominuar mbajne gotat e mbushura me vere. Atmosfera eshte ndezur dhe shiu qe bie nuk e ul aspak ritmin e festes. Banoret duken te kenaqur dhe shpenzojne nje pjese te mire te energjive te tyre ne kete feste. Cmendurirat e banoreve nuk kane munguar. Jetmiri eshte veshur me kostumin e banjes dhe eshte hedhur ne pishine, pa marre fare parasysh te ftohtin e dimrit. Argetimi i banoreve arrin maksimumin dhe ata hipin mbi tavolina e karrike ku kercejne me njeri-tjetrin, madje disa nga djemte heqin edhe bluzat. Pas festes qe zgjat disa ore, mes banoreve nuk mungojne edhe komentet per te.- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Celebrate St. Valentine
Residents have waited instance of music to start a holiday really. They celebrate "St. Valentine" holiday of lovers, but not prevent even those who are not related. All have come out in the yard where the jump and sing through their hands, residents of the nominated keep glasses filled with wine. The atmosphere is heated and the rain that falls not far down the pace of the feast. Residents seem happy and spend a good part of their energies in this celebration. Cmendurirat of residents have not been. Jetmiri is dressed in suit and toilet paper is thrown in the pool, without taking into account the cold all winter. Entertainment of inhabitants reaches a maximum and they got into tables and chairs where the jump with one another, even some of the boys lift the blouses. After the feast that lasts several hours, not missing even among residents for comments.
]]

Saturday, 13 February 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #4, 13 Shkurt 2010

BIG BROTHER ALBANIA 3: SPEKTAKLI #4, 13 SHKURT 2010

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10


#11


#12


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: REZARTA PROFILI!

BIG BROTHER ALBANIA 3: REZARTA PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: VALONI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: VALONI PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: ADA PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: ADA PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: KLODI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: KLODI PROFIL


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: BLEDARI PROFIL!

BIG BROTHER ALBANIA 3: BLEDARI PROFIL!


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: ZARFI I KUQ

BIG BROTHER ALBANIA 3, ZARFI I KUQ, 13.02.2010

Hapet zarfi i kuq
Zarfi i kuq ka sjelle shume kuriozitet si tek banoret ashtu edhe tek publiku e te gjithe mezi presin qe ai te hapet. Arbana njofton te gjithe se ky moment ka ardhur dhe se zarfi i kuq do te hapet per te lexuar komunikimin qe permban. Ajo thote se ky zarf do te ndryshoje rrjedhen e ngjarjeve ne shtepi dhe kjo zgjedhje ka nje qellim te caktuar. Arbana u kerkon gjashte banoreve te nominuar qe te shkojne ne magazine ku atje i pret nje njeri i maskuar i cili do t’u vere atyre nje shall per t’u lidhur syte. Banoret shkojne atje dhe presin me ankth komunikimin e zarfit, nderkohe qe banoret e tjere presin ne dhomen e ndenjjes. Arbana lexon zarfin ne te cilin thuhet se Vellai i Madh ka vene ne prove vullnetin dhe aftesine per t’u pershtatur ne shtepine plot kujtime dhe me vlera historike e sociale te te gjithe banoreve dhe pasi ka vleresuar qendrimin e tyre ne shtepi, ka vendosur qe banoret e nominuar te transferohen ne nje tjeter vend, ne nje shtepi te re. Banoret heqin mbulesat nga syte dhe shohin perpara tyre nje shtepi te madhe, luksoze, te bukur, plot ngjyra. Banoret duken shume te lumtur dhe falenderojne Vellain e Madh per kete ndryshim e per kete fat. Ariani shprehet se banoreve u eci mjaft mire ky nominim, ndersa te tjeret duhet te rrine ne shtepine e vjeter.


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Red envelope is opened
Red envelope has brought more curiosity as to residents both in public and all are anxious that it be opened. Arbana reports all this time has come and that red envelope will be opened to read the communication contained. She says that this envelope will change the course of events at home and this choice has a particular purpose. Arbana requires six inhabitants were nominated to go to the store where there awaits a masked man who would throw them a summer to be over the eyes. Residents go there and wait with trepidation communication envelope, while other residents of ndenjjes waiting room. Arbana reads the envelope in which elder brother said that has been tested for willingness and ability to fit in the house full of memories and historical and social values of all residents and having evaluated their position at home, has decided that nominated residents transferred to another country in a new home. Residents remove covers from before their eyes and see a large house, luxurious, beautiful, colorful. Residents seem very happy and thank the big brother of this change for this lucky. Ariani said that residents were very good walk this nomination, while others must stay in the old house.
]]

Sunday, 7 February 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #3, 6 Shkurt 2010

BIG BROTHER ALBANIA: SPEKTAKLI #3, 6 SHKURT 2010

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10


#11


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Wednesday, 3 February 2010

Big Brother Albania 3: DITA 11, PERMBLEDHJA!

BIG BROTHER ALBANIA 3: DITA 11 (02.02.2010), PERMBLEDHJA!

PJESA 1


PJESA 2

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

TEXT ]]

Tuesday, 2 February 2010

Big Brother Albania 3: DITA 10, PERMBLEDHJA

BIG BROTHER ALBANIA 3: DITA 10(01.02.2010), PERMBLEDHJA

PJESA 1


PJESA 2

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Monday, 1 February 2010

Big Brother Albani 3: DITA 9, PERMBLEDHJA!

BIG BROTHER ALBANIA 3: DITA 9 (31.01.2010), PERMBLEDHJA

PJESA 1


PJESA 2

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Sunday, 31 January 2010

Big Brother Albania 3: DITA 8 HAKIU EXTRA

BIG BROTHER ALBANIA 3: DITA 8, SPEKTAKLI 2, KLIPI PER HAKIUN (KIKA)


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #2, 30 Janar 2010

BIG BROTHER ALBANIA 3: SPEKTAKLI #2 30.01.2010

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

TEXT ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online