All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Viktor Zenuni. Show all posts
Showing posts with label Viktor Zenuni. Show all posts

Monday, 29 October 2012

Viktor Zenuni, pak anash muziken, pergaditet per dasem

Nëse do të thoni se ku mbeti këngëtari Viktor Zenuni, ne ua tregojmë, pasi morëm vesh se djaloshi simpatik pas shumë viteve i dashuruar me vajzën nga Kosova që jeton në Zvicër, do të martohet me të duke i dhënë fund beqarisë.

Viktori do ta finalizojë vitin që vjen dashurinë e tij për këtë vajzë që e don më së shumti në botë, dhe konkretisht më 4 gusht 2013 do të martohet.

Ne zbuluam vetëm inicialet e vajzës që ia ka rrëmbëyer zemrën këngëtarit, e ato janë SH.H. Muzikën e ka lënë pak anash, pasi këngëtari po merrem me organizimin e dasmës, ku natyrisht do ta realizojë në vendlindjen e tij e do të jetë një dasëm madhështore.

Ne i urojmë shumë lumturi ciftit të ri, dhe e presim Viktorin sërisht me këngë të reja dhe të bukura./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Viktor Zenuni, little music aside, prepare for wedding

If you say where was the singer Viktor Zenuni, we show them, as we learned that after many years charming boy in love with the girl from Kosovo living in Switzerland, will marry ending celibacy. Victoria will finalize next year his love for this girl that loves most in the world, and specifically on August 4, 2013 is going to marry. We found only the initials of the girl who has rrëmbëyer singer's heart, they are SH.H.

Sunday, 15 January 2012

Kengetari Viktor Zenuni premton nje “Boom” te madh

Këngëtari i cili jeton në Zvicër, por që nuk e harron kurre Kosovën, vendlindjen, ka pak kohë që i ka hyrë muzikës, dhe me këngët e para dëshmon se  ka një zë të ëmbël. Ky është Viktor Zenuni, djali që për portalin tonë tregon se vazhdon të bashëkpunojë më emra të njohur të skenës shqiptare për këngët e tij, si me Bleron, Korab Shaqirin, etj.

Në fakt artisti thotë së ky vit do të jetë i tij, par 2012, pasi që po përgaditet që të sjellë një këngë dhë një video të bukur. Ndërsa nuk do të jëtë vetëm kjo, Viktori do të jetë më shumë aktiv këtë vit dhe i angazhuar në tregun muzikor shqiptar.Djaloshi simpatik premton një “Boom” të madh këtë vit duke nisur nga muaji Prill./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Singer Victor Zenuni promises a "BOOM" great

The singer who lives in Switzerland, but you do not forget Kosovo, native, has little time he has entered music, and songs before shows that there is such a sweet voice is Zenuni Victor, son shows that our portal that continues the bashëkpunojë most prominent Albanian scene for his songs, as with Fiasco, Korab Shaqin, etc.. In fact artiisti says that this year will be his, par 2012, after being prepared to bring a song and a beautiful video.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online