All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Viktori n Isida. Show all posts
Showing posts with label Viktori n Isida. Show all posts

Friday, 9 April 2010

Dancing With The Stars Albania: VIKTOR ZHUSTI ELIMINOHET!

Dancing With The Stars Albania: Viktor Zhusti Eliminohet, 8 Prill 2010

"Dancing With The Stars", skualifikohet Viktor Zhusti

Ethet e vërteta te skualifikimit edhe nga votat e publikut nisen këtë te enjte ne "Dancing with the Stars". Shtate personazhet e mbetura vip, te cilëve një punatate me pare iu dha mundesia te permiresonin piket e tyre pa skualifikim, kane garuar mbrëmjen e djeshme ne dy gjini kërcimi. Ne fillim "Ballroom" e pastaj "Latino" kane qene përzgjedhjet e autoreve te këtij formati te njohur ndërkombëtar, i cili vjen për here te pare ne Shqipëri nga Tring Dixhital dhe Vizion Plus. Gjinitë, kane zbuluar kështu performanca te veçanta duke i sjelle personazhet e njohur me te mirat e defektet e tyre. Pas votave te jurisë, përfshi këtu edhe ato te një mbrëmje me pare gjithçka i është lënë ne dore publikut me ane te sms-ve. Shuma e pikëve, ndryshe nga herët e tjera kur skualifikimi i lihej sfidës "Dance Off", ka bere qe i fundit ne liste, te jete i larguari i radhes Viktor Zhusti. Gjashte është numri i personazheve vip qe tashme kane mbetur ne gare, drejt natës finale dhe çmimit te madh 50 mije euro. /vizion plus/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

"Dancing With The Stars", Victor Zhusti eliminated
Fever true to disqualification from public votes on Thursday to leave the "Dancing with the Stars." Vip remaining seven characters, of which a punatate ago was given the opportunity to improve their points without disqualification, have competed yesterday evening in two dance genres. In the beginning "Ballroom" and then "Latino" have been selections of authors recognized the international format, which comes for the first time in Albania and Vision of Digital Plus Tringa. Sexes, have found so special performance by the lead characters familiar with the benefits of their defects. After the jury vote, including those of the previous evening everything is left to the public through SMS. The amount of points, unlike other early when the left disqualification challenge "Dance Off", which last made the list, to be the next Victor Zhusti ablation. Six is the number of VIP people who have already left in the race towards the final night and a great price 50 thousand euro.
]]

Thursday, 8 April 2010

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 8

Dancing With The Stars Albania: Viktori & Isida, Nata 8, 8 Prill 2010 (08.04.2010)

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)

Vallezimi #1 Tango


Vallezimi #2 Samba


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 1 April 2010

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 7

Dancing With The Stars Albania: Viktori & Isida, Nata 7, 1 Prill 2010 (01.04.2010)

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 25 March 2010

Dancing With The Stars Albania: MAMBO MARATHON, NATA 6!

Dancing With The Stars Albania: Mambo Marathon, Nata 6, 25 Mars 2010 (25.03.2010)

Winner: Viktor Zhusti (& Isida Mollaymeri)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 6

Dancing With The Stars Albania: Viktori & Isida, Nata 6, 25 Mars 2010 (25.03.2010)

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 18 March 2010

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 5

Dancing With The Stars Albania: Viktori & Isida, Nata 5, 18.03.2010

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)Verzioni i zgjeruar

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 11 March 2010

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Viktori & Isida, Nata 4, 11.03.2010

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 4 March 2010

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 3

Dancing With The Stars Albania: Viktori & Isida, Nata 3, 04.03.2010

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 25 February 2010

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 2, 25.02.2010

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Sunday, 21 February 2010

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA, NATA 1

DANCING WITH THE STARS ALBANIA: VIKTORI & ISIDA, NATA 1, 18.02.2010

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 18 February 2010

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA PROFIL!

Dancing With The Stars Albania: VIKTORI & ISIDA PROFIL!

VIP 07: VIKTOR ZHUSTI (& Isida Mollaymeri)

Viktor Zhusti. Aktor i njohur i skenes dhe i ekranit. Viktor Zhusti eshte nje aktor mjaft i dashur per publikun shqiptar qe e ka ndjekur e admiruar si ne kinema ashtu edhe ne teater. Ndonese ka lindur ne Athine, ne vitin 1942 eshte rritur dhe ka lidhur te gjithe karrieren e jeten e tij me Shqiperine. Si aktor i kinemase Viktor Zhusti ka interpretuar ne shume filma si "Taulanti kerkon nje moter" (1984), ku ka portretizuar rolin e Piros, "Nentori i dyte" (1982), "Malet me blerim mbuluar" (1971), “Kur xhirohej nje film” (1981), “Dhe vjen nje dite” (1986). Galeria e personazheve te tij eshte mjaft e gjere dhe permbledh karaktere te kunderta, te gjitha te realizuara me mjeshteri. Por aktori ka lene gjurme edhe ne teater. Mjaft popullor eshte roli i Alberit ne komedine “Shi ne Plazh” (1982). Pas viteve ’90 emigron ne Greqi dhe vetem ne vitin 2008 rikthehet ne Tirane ku ngjitet serish ne skene si nje nga protagonistet e komedise “Te gjithe me huqe” (2008). Roli i tij me i fundit eshte ne shfaqjen “Kush ka frike nga Virginia Woolf” (2009 - 2010). Por Viktor Zhusti nuk mund t’i mungonte as prodhimeve televizive. Ai luan rolin e nje endacaku ne telenovelen “Tingulli i heshtjes” qe transmetohet ne Vizion Plus.

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Victor Zhusti. Known actor of stage and screen. Victor Zhusti is a very beloved actor to the Albanian public that has followed the popular cinema as well as in the theater. Although born in Athens, has increased in 1942 and has over all his career life with Albania. As a movie actor Victor Zhusti is interpreted in many films such as "Taulanti requires a sister" (1984), which has portrayed the role of Piros, "endless second" (1982), "Five Deadly Angels" (1971), "When Classifieds (1981), "And coming one day" (1986). His gallery of characters is quite broad and includes characters of the opposite, all masterfully realized. But the actor has left scars in the theater. Many popular is the role of Oda in the comedy "Shi Beach" (1982). After 90 years migrating to Greece in 2008 and only returned to Tirana where sticky scene again as one of the players of the comedy "All the huqe" (2008). His role with the last show is "Who is afraid of Virginia Woolf" (2009 to 2010). But Victor could not Zhusti missing or television productions. He plays the role of a endacaku in telenovelen "Sign of silence" that is broadcast on Vision Plus. ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online