All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Violeta Kajtazi. Show all posts
Showing posts with label Violeta Kajtazi. Show all posts

Thursday, 28 February 2013

Kaltrina dhe Violeta pro Barcelones

Kanë pritur të fitojnë, por në fakt janë ngushëlluar vetëm me një gol që skuadra e tyre, Barcelona, ka mundur ta shënojë kundër fituesve të Real Madridit.

Në fakt edhe kjo foto që e shihni e dy këngëtareve kosovare Violeta Kajtazi dhe  Kaltrina Selimi është realizuar në momentin që ishin mbledhur në Sheshin 21 për ta ndjekur këtë ndeshje të fortë.

Nuk janë të vetmet këto dy artiste që sa herë ka ndeshje të forta përkrahin skuadrën e tyre të zemrës dhe e tregojnë këtë edhe në rrjetet sociale, por edhe shumë VIP-a të tjerë nga Kosova shprehin admirimin e tyre ndaj futbollit./Maksim Gjokaj/.

Burimi Kosova Sot
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Kaltrina and Violeta pro Barcelona

Have expected to win, but in fact are only comforted with a goal for their team, Barcelona, has been able to score against the winners of Real Madrid. In fact, this picture you see two Kosovar singers Violeta Kajtazi and Kaltrina Selimi is realized at the time that had gathered in the square 21 to follow the match strong.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online