All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Xhavit Novolani. Show all posts
Showing posts with label Xhavit Novolani. Show all posts

Monday, 27 August 2012

Xhavit Novolani (JaWii), disenjatori i pare i çantave

Është pak e vështirë që një mashkull sot mund ta krijojë aksesorin e shumëpërdorur kohët e fundit, siç është çanta.

Por, kjo punë bëhet me shumë dashuri dhe talent nga disenjatori i parë shqiptar i çantave në Kosovë, Xhavit Novolani, i njohur në biznesin e tij me firmën JaWii.

Por, e veçanta e Xhavitit është se ai ka krijuar jo vetëm çanta fantastike për femra, por edhe për meshkuj, që siç e shihni edhe në këtë foto, ku reklamohet nga modeli i njohur kosovar, Bujar Ajvazi.

Ndërsa mësojmë se ka filluar interesimi për brendin JaWii Bangs edhe nga Amerika, Gjermania, Suedi, Mali i Zi e vende të tjera. Gëzohemi kur dëgjojmë se një artist shqiptar krijon çanta kaq cilësore dhe aq më tepër kur një disenjator mendon edhe për gjininë e fortë./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Xhavit Novolani (JaWii), the first designer bags

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online