All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Yllka Raqi. Show all posts
Showing posts with label Yllka Raqi. Show all posts

Friday, 26 September 2014

Yllka Raqi nga ‘Vija Models’ kërkohet nga fotografët e huaj

Është një yll  që me celësin e saj magjik po hap dyert drejt suksesit te modës, po ashtu me hapat e saj të sigurt ka filluar të korrë një sukses të madh në Kosove dhe Europë.

Fjala është për bukuroshen Yllka Raqi,  8 vjecarja e cila është pjesë e agjensionit të suksesshëm të modës në Kosovë ‘Vija Models’.

Bukuroshja e vogël pretendon me talentin dhe simpatinë e saj të arrijë pikat më të larta të modës, por ajo gjithmonë nuk harron të falenderojë për këtë familjen dhe menaxherin personal Franqesk Frokaj.

Ashtu si të gjithë fëmijët edhe Yllka ka një ëndërr, ajo dëshiron të bëhet një super modele e famshme botërore , ëndërr kjo që dita-ditës ka nisur të bëhet realitet.

Vetëm disa ditë më parë ne mësojmë se ajo ka realizuar një set fotografik me një fotograf shumë të njohur zviceran me emrin James, ndërsa fotot do të prezantohen në dy agjesione të mëdha të modës për fëmijë në Zvicër dhe në Francë. /Albavipnews/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Yllka Raqi the line 'Models' required by foreign photographers

It is a star that key has its magic is opening doors to success in fashion, as with its safe steps began to reap great success in Kosovo and Europe. Word is the beautiful blonde Yllka Raqi, 8-year-old who is part of the successful agency in Kosovo fashion line 'Models'.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online