All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Zana Kuci. Show all posts
Showing posts with label Zana Kuci. Show all posts

Monday, 19 November 2012

Zana Kuçi, nje tjeter talente shqiptare (Video)

“Jeta para meje” është titulli i këngës së parë, realizuar me një videoklip nga këngëtarja e re, që sjell një stil të veçantë  Zana Kuçi, e cila jeton në Suedi dhe është vajza e një prej organizatorëve të suksesshëm në diasporë Saimir Kuçi, por që deri tani ka realizuar edhe dy këngë të reja në audio me titull “You make me hot”, dhe “Tani të kujtoj”.

Femrat artiste shqiptare duhet të bëhen gati të presin një konkurrente të fortë si në zë ashtu edhe në pamje. Videoklipi i kësaj kënge është prodhuar nga  “Urban Beats”, ndërsa teksti dhe kompozimi nga Ilir Berani, producent Jeton Berisha. M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Zana Kuçi, another Albanian talents

 "Life to me" is the title of the first song, performed with a video clip from the new singer, who brings a unique style Zana Kuei, who lives in Sweden and is the daughter of one of the organizers of the successful diaspora Saimir Kuei, but that has so far conducted two new audio tracks titled "you make me hot," and "now I remember."

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online