All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Zhuljeta Daci. Show all posts
Showing posts with label Zhuljeta Daci. Show all posts

Sunday, 14 July 2013

Ja ku eshte Zhuljeta kete vere, vajza seksi e BB2...

Zhulieta Daci e “BB2”: Pushime te gjata me te dashurin ne 3-vjetorin e lidhjes

Zhulieta Daci, nje nga konkurrentet me te spikatura ne “Big Brother 2”, edhe pse nuk ben nje jete te ekspozuar mediatikisht, duket se po e shijon ashtu sic duhet jeten private me te dashurin e saj. Ne trevjetorin e lidhjes me djalin qe shihni ne foto dhe qe eshte nje trajner futbolli, ata kane menduar te bejne pushime te gjata dhe te udhetojne shume kete vere, per te shijuar pa fund vende te ndryshme ne pranine e njeri-tjetrit. Pjese e ketyre udhetimeve ka qene dhe Bukureshti, qyteti ku i dashuri i saj ka perfunduar studimet e larta dhe te Doktoratures, ne ceremonine e se ciles ka asistuar edhe Zhulieta.


Friday, 20 March 2009

Zhuljeta Daci, Intervista "E Diell"

Zhuljeta Daci ne emisionin "E Diell"


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

Saturday, 14 March 2009

Big Brother Albania 2: ZHULJETA ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 37, SPEKTAKLI

Zhuljeta Eliminohet!

Zhuljeta Daci

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur (me 66% votash) qe banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Zhuljeta Daci.
- - - - - - - - - - - - - - - -
P.S. Si u votua tek AlbaVipNews.blogspot.com

ZHULJETA 867 (59%)
QETSORI 298 (20%)
LIRITA 151 (10%)
ADELA 141 (9%)

TOTAL 1457
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Sunday, 8 March 2009

Zhuljeta Daci, Lidhja Me Burre Te Martuar!

Zhuljeta Daci
/photo panorama etc./

Zhuljeta, lidhja gjashtevjecare me biznesmenin e martuar

Mbase e mbani mend nje bisede, qe Zhuljeta ka bere me Aiden ne veranden e shtepise se “Big Brother”. Flisnin per dashurine duke pasur parasysh personat qe kane lene jashte dhe ata po njohin tani brenda. E Zhuljeta, e cila nuk ka qene shume aktive me banoret e tjere ka pasur nje lloj afrimiteti me Arjonin, banorin tjeter shume simpatik. Por deri tani nuk ka rrefyer asgje me shume per lidhjet e dashurise jashte shtepise, para se te hynte ne “Big Brother”. Me hyrjen e saj ne shtepi, kane qarkulluar me shpejtesi thashethemet, per lidhjen e gjate dhe speciale te dashurise, qe ka lene jashte. Dhe nuk ka qene pak, plot gjashte vite, nje marredhenie per te cilen ishin ne dijeni pothuaj gjithe te afermit e Zhuljetes. Historia e tyre kishte nisur, kur ajo ishte 22 vjece dhe i dashuri 50 vjec, nje biznesmen, ndertues pallatesh dhe burre i martuar. Mikesha te saj kane pohuar se behet fjale per nje histori te vjeter dhe kete bashkejetese cifti eshte perpjekur ta mbaje te fshehte. Ata kane jetuar bashke ne nje nga vilat prane Qytetit Studenti dhe ka qene nje lidhje e perjetuar me shume ndjenja xhelozie nga Zhuljeta. Ndersa thuhet se dhe i dashuri i saj ishte nga Dibra, vendi i origjines se Zhuljetes. Per te respektuar privacine e tij, ne nuk mund t’i permendim emrin, por mikesha te saj kane treguar se Zhuljeta i kishte dhene fund kesaj lidhjeje me te dashurin pak kohe para se te hynte ne kete “reality show”. Tashme ai nuk e ushtron me aktivitetin si ndertues pallatesh ne Tirane dhe nuk ka marre ndonje kontakt me prej Zhuljetes, qe kur ajo ka aplikuar per ‘Big Brother”.

STRATEGJIA E ZHULJETES

Javen e pare te qendrimit te saj ne “Big Brother” ajo u soll si indiferente, me stime per veten, e fshehte dhe si femra seksi e shtepise. Por vajza qe acarohej shpejt qe pame nga ekrani, direkt pas daljes se Erjoles, nga shtepia, ndryshoi stil. Filloi te afrohet me shume me banoret e tjere, te krijoje afrimitet me Arjonin, dhe te bisedoje me gjate me te tjeret. U perpoq te jepte imazhin e vajzes se edukuar, apo qe kishte kaluar as me shume dhe as me pak eksperienca se vajza te tjera te zakonshme. I shpetoi nje nomimimi te dyte nga banoret, edhe per faktin se ajo sic u vu re nga te gjithe, ndryshoi sjellje. Miket e saj jashte shtepise flasin se Zhuljeta po rri shume urte, pasi ajo njihej si vajza qe flet shume dhe nuk eshte aq e permbajtur. Kjo sjellje e saj eshte komentuar jashte shtepise si nje strategji nga ana e Zhuljetes, per te transmetuar nje imazh ndryshe nga te tjerat.

E VERTETA E QENDRIMIT NE GJERMANI

Cfare mbetet ende enigmatike eshte jeta qe ajo ka bere ne Gjermani. Edhe pse ajo vete ka pohuar se ka mbaruar shkollen atje, ku jeton nje nga motrat e saj, te njohurit e saj pohojne se ka dyshime per qendrimin e Zhuljetes, vetem dy muaj ne Gjermani. Kthimin e ka justifikuar pasi nuk mundi te bente dokumentat, edhe pse endrra e saj mbetet per te jetuar gjithmone ne ate vend. Zhuljeta eshte nje nga pese femijet e dy prinderve qe aktualisht jetojne ne nje shtepi me qera ne zonen e Freskut ne Tirane. Nje moter jeton ne Greqi, nje ne Gjermani, nje ne Fier dhe nje ne Tirane, ku jeton dhe vellai i tyre i vogel Romeo.

PUNA DHE PASIONET

Jashte shtepise e njohin si Xhuli. Nese do te flisnim per pasione te saj, natyrisht qe i pelqen te jete gjithmone ne levizje, ka pasion dhe tatuazhet dhe nje te tille e ka ne gisht ne formen e unazes. Asnjehere nuk e kishte shprehur deshiren per te hyre ne “Big Brother”, vetem e kishte pohuar ne biseda te shperfillura se vitin e kaluar e ndiqte rregullisht kete reality show dhe i komentonte vazhdimisht banoret. Persa i perket punes se saj si operatore prane Drejtorise se Shfrytezimit te Ambienteve, ne Sektorin e kolaudimit te makinave, nuk i kerkohet orar. Ajo e kishte shprehur vete me pare, se kishte nje pune te rehatshme, pa shume preokupime dhe ku ndihej mire.

EKSTREMISTE NE ‘LOOK”

Mania e saj eshte per te ndryshuar ekstremisht ngjyren dhe stilin e flokeve, nga te verdha, te kuqe, pastaj te zeza, ose nga te gjata, shume te shkurtra dhe prape te gjata. Vetem nje vit me pare, ajo shkurtoi dy here floket, ne stilin shume shkurt dhe anash te shkurtuara zero. /redona sadiku/panorama/07.03.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: zhulieta daci zhuljeta
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[translation by google]
Zhuljeta, sexennial connection with married businessman

Perhaps a conversation and remember that Zhuljeta has Eide veranden Station in the "Big Brother". Talk about love taking into account persons who have omitted and they are now familiar with. The Zhuljeta, which has not been very active with other people have a kind afrimiteti with Arjonin, another resident very charming. But so far there is nothing more rrefyer for love connections outside the home, before you enter the "Big Brother". With its entry at home, rumors have circulated rapidly, and the connection during the special love that is left out. And has not been less, full six years, a relationship for which we were aware of almost all relatives of Zhuljetes. Their history had begun, when she was 22 years and 50 years of love, a businessman, building palaces and married men. Her girlfriend to have claimed that history be a coexistence of old and this couple has been trying to hide. They have lived together in one of villas near the town have been a student and experiencing more about the feelings of jealousy Zhuljeta. While reportedly the love and it was from Dibra, country origin that Zhuljetes. To respect his privacy, we can not mention names, but her girlfriend to have shown that Zhuljeta had end this relationship with the boyfriend a little while before we enter this "reality show." Now he does not exercise activity like building palaces in Tirana and has not received any contact from Zhuljetes that when she has applied for 'Big Brother. "

Strategy ZHULJETES

The first week of its tenure at the "Big Brother" it was brought as indifferent, with stime for himself, the secret female sex and Station. But girls who acarohej quickly saw that the screen, directly after the exit Erjoles from home, changed his style. Began to approach more to other people, to create afrimitet with Arjonin, and to talk over with others. Tried to give the image of the educated daughter, or who had spent even more and even less experience than other ordinary girl. Survived a second nomimimi by residents, as well as the fact that it was all new, changed behavior. Mike her speak outside the home that fits Zhuljeta is very tame, as it was known as the girl who speaks so much and is not contained. This behavior is commenting on her outdoors as a strategy by Zhuljetes, to broadcast an image different from the others.

The truth of the stay in GERMANY

What remains baffling is that it has made life in Germany. Even though it itself has confirmed that school is over there, where lives one of her sisters, known to its claim that there is suspicion for Zhuljetes position, only two months in Germany. Return is justified because the documents could not do, even though her dream remains to live always in that country. Zhuljeta is one of five children of two parents who currently live in a house rented in the area of Tirana updated. A SISTER living in Greece, one in Germany, one in Fier and one in Tirana, where he lives, and their small brother Romeo.

WORK AND Passions

Outdoors recognize as Xhuli. If you want to talk about the passions of its course was like to be always in movement, has passion and tattoo and one of us in the form of ring finger. Never had not expressed a desire to enter the "Big Brother", was only confirmed in conversation that ignored last year's regular follow this reality show and people constantly comment. As regards its work as operators at the Directorate of exploitation of the facilities in Sector kolaudimit the car, not the required time. She had expressed itself first, it had a comfortable job, with many concerns, and feel better.

Extremists in 'Look'

Mania her to change is extremely Hair style and color, from yellow to red, then black, or from the long, very short and still long. Only a year ago, she cut my hair twice, in February and style more laterally pruned to zero.

Saturday, 7 March 2009

Big Brother Albania 2: Adelajda, Lirita, Qetsori dhe Zhuljeta Te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 29, SPEKTAKLI, TE NOMINUARIT NGA JAVA 4

Big Brother Albania 2

ADELAJDA XHAMANI
LIRITA HALILI
QETSOR FERUNAJ
ZHULJETA DACI

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191
Per te VOTUAR Liriten, dergoni: BB LIRITA ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191
Per te VOTUAR Zhuljeten, dergoni: BB ZHULJETA ne 15191

Te nominuarit!
07/03/09 23:24

Te nominuarit e kesaj jave jane Qetsori i cili gjate javes ka deklaruar qe do donte te provonte te ishte ne nominim. Zhuljeta eshte nje tjeter banore e nominuar e cila eshte e padeshiruar nga 6 persona brenda shtepise se Big Brother. Arsyet kryesore te nominimit te saj ishin se sipas banoreve, ajo nuk u pershtatej atyre. Nje surprize per nominimet e kesaj jave ishe Lirita e cila nuk kishte dale asnjehere ne nominim. Banoret te cilet e nominuan ishin Adela,Zhuljeta dhe Qetsori per arsye se nuk kishin krijuar ndonje afrimitet me te. Personi i katert ishte Zhuljeta. Nje nga personat qe e nominuan ishte Mesida, e cila mendonte qe Zhuljeta nuk eshte keshtu ne realitet ashtu sic paraqitet ne shtepi. Personat e nominuar do perballen me gjykimin e publikut i cili do vendose se kush do largohet nga shtepia e Big Brother duke hequr dore perfundimisht nga cmimi prej 70 mije eurosh.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[Translated by Google]
The nominees!
07/03/09 23:24

The nominees this week are Qetsori who has declared this week that would like to prove to be in nomination. Zhuljeta is another resident of the nominee which is unwanted by 6 people inside Big Brother house. The main reasons of its nomination by the inhabitants were, it did not fit them. A surprise for the nominations this week wast freedoms which we had not brought never nomination. People who were nominated Adel, Zhuljeta and Qetsori for reasons that were not created with any afrimitet. The fourth person was Zhuljeta. One of the persons who was nominated Mesida, which was thought Zhuljeta is not so in reality, as presented at home. Persons nominated will face a public trial that will decide who will leave the Big Brother house by removing the hand finally price of 70 thousand euros. [he he cfare perkthimi crazy nga google, shume fun ky sen!]
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Monday, 2 March 2009

Big Brother Albania 2: Pavlini Eshte Egersuar!

TITULLI

Pavlini eshte egersuar!
02/03/09 00:50

Te ulura jashte ne oborr Aida, Zhuljeta, Lirita dhe Mesida kane diskutuar ne lidhje me Pavlini, qe kete jave, eshte ne nominim se bashku me Aiden dhe Arjonin. Sipas Zhuljetes ai eshte shume i stresuar, eshte shume ndryshe nga c’e kishin njohur deri tani dhe nuk po ben me asnje shaka. Ndersa sipas Aides ai eshte jo thjesht i stresuar, por i inatosur e i egersuar.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Thursday, 26 February 2009

Big Brother Albania 2: Zhujleta, "Me Pelqen Sinqeriteti!"

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 20

Zhuljeta Big Brother Albania“Me pelqen sinqeriteti”
26/02/09 15:07

Eshte radha e Zhuljetes qe te flase per kerkesat ndaj partnerit ne nje lidhje. Ajo i tregon Pavlinit se eshte nje tip i sinqerte, jodominant ne raport me partnerin. Zhuljeta i tregon atij se ne nje marredhenie kerkon te jape e te marre dhe se kerkon maksimumin ne nje lidhje. Ajo gjithmone kerkon te verteten ne nje marredhenie dhe nese partneri tregon ndrydhje do te thote se ka dicka qe nuk shkon. Ne kete rast ajo do preferonte qe te jene te sinqerte dhe te mos i marre vesh nga te tjeret pasi nuk do qe ata ta shohin si nje viktime. “Besueshmeria ne nje cift eshte e rendesishme” ka thene ajo.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: zhuljeta zhyljeta daci
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 14 February 2009

Big Brother Albania 2: Erjola dhe Zhuljeta Te Nominuara!

Big Brother Albania 2 Erjola Zhuljeta
/photo top channel/

BIG BROTHER ALBANIA 2, JAVA 1, NOMINIMET

Te kandiduarit e javes se pare jane

ERJOLA JOLLDASHI dhe ZHULJETA DACI

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Zhuljeten, dergoni: BB ZHULJETA ne 15191
Per te VOTUAR Erjolen, dergoni: BB ERJOLA ne 15191

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Wednesday, 11 February 2009

Big Brother Albania 2: Zhuljeta "Kam Fobi Minjte"

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 5

Big Brother Albania 2 ZhuljetaZhuljeta “Kam fobi minjte”
11/02/2009 18:30

Agoni dhe Zhuljeta se bashku bisedojne per fobite e tyre. Zhuljeta tregon se ka fobi minjte, kjo eshte arsyeja qe edhe lodra me e preferuar qe mban eshte nje miush prej pellushi, me te cilin edhe Agoni para pak ditesh bente shaka. Sipas saj kete fobi ajo perpiqet ta luftoje duke mbajtur nje miush loder, per te hequr pak nga pak friken. Agoni thote se nuk ka asnje fobi dhe perpiqet qe te pershtatet me frikerat e tij, nje prej te cilave para pak kohesh ishin lartesite dhe trafiku i madh.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: zhulijeta zhulieta daci agon radoniqi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Tuesday, 10 February 2009

Big Brother Albania 2: Zhuljeta "Nuk Jetoj Me Kujtime"

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 4

Zhuljeta “Nuk jetoj me kujtime”
10/02/2009 17:30

Arjoni dhe Zhuljeta kane hapur nje bisede krejt intime me njeri-tjetrin. Djaloshi pikerisht po i tregon se nga eksperiencat dashurore qe ka pasur nuk e ka pasur shume te lehte ndarjen, pasi e ka perjetuar cdo gje deri ne detaje dhe stres. Zhuljeta si me e pjekur i tregon nuk ka perjetuar asnjehere momente te tilla dhe mendon se problemi qe ka pasur ka qene fakti se ai e ka adhuruar vajzen qe ka dashur dhe ajo e ka pasur me te lehte qe edhe pas ndarjes te mos vuaje, aq sa ai. Zhuljeta pohon se asnjehere nuk ka pasur eksperienca te tilla, po i rekomandon mikut te saj te ri qe gjithsesi nuk duhet ti vendose vetes barrikada dhe per me teper te jetoje me kujtime.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: arjon muca arion zhuljeta daci zhulieta zhulijeta
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Big Brother Albania 2: Zhuljeta Kercen me Miushin!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 4

Big Brother Albania 2 ZhuljetaZhuljeta “kercen” me miushin
10/02/09 10:50

Megjithe volumin e larte e ritmeve metal te muzikes ne mengjesin e shtepise se Big Brother, vajzat kane vazhduar te qendrojne gjate ne krevatet e tyre. Disa prej tyre nuk ishin zgjuar ende, nderkohe qe disa te tjera edhe pse i kishin hapur syte, nuk leviznin nga shtrati, por vazhdonin te meditonin, pa folur asnje fjale. Mes ketyre alternativave, Zhuljeta ka vendosur te beje miushin e saj te kerceje. Dhe keshtu ka bere, e ka tundur dhe e ka shkundur sipas ritmeve metal te AC/DC-ve.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: zhuljeta daci zhulieta zhulijeta
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Monday, 9 February 2009

Big Brother Albania 2: Zhuljeta, "Qaj Vetem Nga Inati"

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 3

Big Brother Albania ZhuljetaZhulieta “Qaj vetem nga inati”
09/02/2009 18:05

Vajzat jane akomoduar te gjitha ne dhomen e tyre dhe po flasin per familjet e tyre qe i mungojne shume. Tema e rradhes e bisedes eshte e qara se kur ato preken me shume derisa te qajne. Zhuljeta e para pranon se qan zakonisht vetem nga inati dhe per asnje arsye tjeter. Adelajda thote se qan vetem kur e lendojne te tjeret, cka edhe konfirmon se ajo eshte nje tip shum ei ndjeshem dhe preket lehte. Edhe pse kane fare pak dite qe jane larg familjes ato tregojne se i ka marre malli vecanerisht per niperit dhe mbesat, me te vegjelit e familjeve te tyre. Ne kuzhine Pavlini dhe Dritani kane marre eprsiper punet e shtepis,e po lajne pjatat e drekes, nderkohe qe Lirita i vezhgon djemte nga larg duke i hedhur nga ndonje batute.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: zhulieta zhuljeta daci zhulijeta
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Sunday, 8 February 2009

Big Brother Albania 2: Erjola Ben Thashetheme Per Zhulieten

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 2

Big Brother Albania Erjola Zhuljeta08/02/2009 17:20
Erjola ben thashetheme per Zhulieten

Nuk kane mjaftuar as 24 ore qe ne shtepi te fillojne thashethemet e para. Ka qene pikerisht Erjola ajo qe komentuar sjelljet e Zhuljetes, duke thene se ajo duket nje tip nevrik dhe kete sjellje e ka vene re shume shpejt, ende pa u njohur mire. Erjola i shpjegon Mimozes se e kuptoi sjelljen e vajzes nga Tirana ne momentin kur ishin duke hartuar listen e ushqimeve te javes, kur ajo kishte kundershtuar ne zgjedhjen e disa produkteve ushqimore. Edhe Mimoza, e ka perkrahur Erjolen gjate bisedave te saj, te cilat kane qene shume te vecuara, krahasuar me banoret e tjere. Thashethemet e Erjoles i jane adresuar edhe Adit, duke e etiketuar ate si nje konkurent qe nuk aktivizohet ne asnje loje qe ata kane organizuar, sjellje kjo e cila sipas saj, nuk i shkon per shtat nje 40 vjecari. Nga ana tjeter Mimoza ka pohuar se Republika i duket nje vajze mjaft e urte, edhe pse ne momente te vecanta, nuk jep masimumin gjate bisedave qe behen mes vajzave. /top channel/08.02.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: erjola jolldashi eriola erijola zhulieta zhulijeta zhuljeta
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Big Brother Albania 2: Zhuljeta Daci Profil!

Zhuljeta Daci
/photo top channel/

BIG BROTHER ALBANIA 2: ZHULJETA DACI PROFIL!

Mosha: 28 vjec
Vendlindja: Peshkopi (Diber)
Vendbanimi: Tirane
Gjendja civile: Beqare
Arsimi: I larte/ pasuniversitar, Gjermanisht.
Profesioni: Operatore ne sektorin e taksave prane Drejtorise se Shfrytezimit te Ambienteve, Tirane (Kolaudimi i makinave)
Hobi: I pelqen gjaku, ka hobi te therre kafshe ose shpende.

Do te hyje ne Big Brother sepse: I pelqen te beje shou dhe me 70 mije Eurot e fituara do te beje qejf.

Karakteristika: E hapur, pa komplekse, komunikuese, shume atraktive. Ka fobi kinezet. Do t’i pelqente te mesonte kinezishen. Thote se pelqehet jo vetem nga meshkujt, por edhe nga femrat. Pranon se ka nje lidhje. Konsumon alkool dhe duhan. Ka 2 vjet qe punon si operatore tek kolaudimi. Njeh disa gjuhe te huaja. Ka 4 motra dhe nje vella qe quhet Romeo, i cili lindi pas 5 vajzave.


- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online