All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Zipp Club. Show all posts
Showing posts with label Zipp Club. Show all posts

Saturday, 21 January 2012

Gena e nis fuqishem kete vit ne Prishtine

Zipp Club hapet, Gena kendon, po ashtu dhe Gold Ag, Seldi e qindra te pranishem

Edhe 2012 si duket do të jetë i këngëtarit Gena. Në fakt ky konfirmim na vjen kur shohim se ai në mbrëmjen e të enjtës të 19 janarit, ka qenë i ftuar të këndojë në hapjen solemne të diskos më të madhe dhe moderne në Prishtinë “Zipp Club”. Këngëtari sic shihet në foto ka pasur plot e përplot të rinj dhe adhures të këngëve të tij.

Këngëtari i baladave të bukura, i shoqëruar si gjithmonë me orkestrën e tij, duket se do të mbretërojë edhe këtë vit në tregun shqiptar, sidomos në Kosovë ku po pritet shumë mirë. Në këtë klub kanë qenë të pranishëm edhe repëri i famshëm Gold AG, këngëtari Seldi, dhe këngëtarja bukuroshe Drenusha Latifi e shumë artistë të tjerë./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Gena's strong start this year in Pristina

And 2012 seems to be the singer Gena. In fact, this confirmation comes when we see it in the evening of Thursday 19 January, has been invited to sing at the opening ceremony of the biggest disco and modern in Pristina "Zipp Club". Singer as shown in the picture has been full of new songs and his adhures.

 Beautiful singer of ballads, accompanied as always by his orchestra, will appear this year reign in the Albanian market, especially in Kosovo where I expected much better. In this club were also present Gold AG famous rapper, singer SELDI, and lovely singer Hind Latifi tjerë. many artists/Maxim Gjokaj/Kosova Sot/


Friday, 20 January 2012

Gena dhe Gold AG e “kallin” diskon “Zipp Club”

 “Zipp Club” diskoja me e madhe ne Prishtine

Të enjten e kaluar në Prishtinë sic kishim paralajmëruar është hapur diskoja më e madhe dhe më modernja në Kosovë me emrin “Zipp Club”. Pas orës 22 diskoja ka qenë e mbushur plot e përlot, pasi ajo ofronte komoditetin dhe hapësirën e duhur për një vend të përshtatshëm argëtimi.

Por një nga arsyet ka qenë dhe këngëtari shumë i njohur nga Shqipëria, Gena i cili ka kënduar për të pranishmit. Në fund moderatori ka ftuar në skenë edhe reperin e famshëm shqiptar Gold AG ku së bashku me Genën kanë kënduar ‘Live” himnin e të gjithë shqiptarëve “Xhamadani vija- vija”, ky interpretim ka qenë ndezja e mbrëmjes e cila ka zgjatur deri në orët e para të mëngjesit.

Monday, 16 January 2012

Hapet disko me e madhe ne Prishtinë

Gena kendon ne hapjen e "Zipp Club", te ftuar Gold AG, Dafina Zeqiri, Shpat Kasapi etj

Quhet “Zipp Club” dhe do të jetë një dikso më  madhe dhe më moderne në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë. Mësuam se ky klab do të hapet të enjten e 19 janarit dhe do të jenë të ftuar emra të njohur të muzikës shqiptare, ndërsa për të gjithë të pranishmit do të kujdeset me zërin e tij këngëtari shumë i njohur Gena.

Në këtë mbrëmje promovuese janë të ftuar dhe reperi i famshëm Gold Ag, këngëtarja atraktive Dafina Zeqiri, këngëtari Shpat Kasapi, si dhe shumë artistë të tjerë dhe personazhë të njohur shqiptare. Planifikohet që ky ambient të jetë zgjedhja më e mirë për tu argëtuar gjatë mbrëmjeve dhe për ata që duan ta frekuentojnë “Zipp Club” ndodhet përballë Hotel Bacit në hyrje të Prishtinës./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Opening the largest disco in Pristina

Called "Zipp Club" and will be a more Dixon largest and most modern in the Kosovo capital, Pristina. We learned that this klab will open on Thursday the 19 January and will be inviting prominent Albanian music, while all participants will take care of his voice very famous singer Gena.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online