All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label facebook. Show all posts
Showing posts with label facebook. Show all posts

Monday, 26 March 2012

“Facebook” fansash, apo adrese artistesh

Kemi dyshimin që shumë portale dhe shumë adresa të “Facebook”-ut janë të hapura jo vetëm nga fansat e artistëve shqiptarë, por edhe administrohen nga vetë këngëtarët që duan të jenë “in” dhe të marrin lëvdata.

Prandaj, dhe sot në këtë rubrikë donim të kujtonim këtë fakt, që ndoshta edhe ne gazetarët i referohemi atyre lajmeve tek të cilat shpeshherë shihet dora e së njëjtës artiste, duke ofenduar një këngëtare e duke lavdëruar gjithmonë veten, e kjo sikur bëhet në emrin e fansave.

Dikush nga ju mund të mendojë se ku ka kohë një artist t’i bëjë këto gjëra, por sa të ketë një ‘Iphone’ në dorë do të ketë kohë të paktën ta hapë adresën dhe të japë një koment.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online