All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Monday, 8 June 2015

Po vjen "Xhano" nga Flori dhe MC Qopa

Një këngë që padiskutim do të jetë një hit është duke ardhur.

E kemi fjalën për artistin kosovar Flori dhe bashkëpunimin me reperim MC Qopa, e ku kënga me titull “Xhano” që është realizuar me muzikë nga “BlediBetas” dhe incizuar në “Vizion Records” do të vijë me një klip të bukur punuar nga “Swart Albania”.

Flori do të sjellë më vonë edhe një super baladë të punuar nga producenti i hiteve shqiptare Virusi.

Ndërsa këngëtari Flori po mendon që të pushtojë edhe këtë verë të nxehtë me këngë solo por edhe bashkëpunime duke zgjedhur bashkëpunëtorët më të mirë.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Coming "Xhano" by Flory and MC Qopa

A song that will unquestionably be a hit is coming. We mean the Kosovar artist Flory and cooperation with MC reperim Qopa, where song titled "Xhano" that is conducted with music from "BlediBetas" and recorded in "Vision Records" will come with a nice clip made by "Swart Albania ".

Gold will bring a super ballad later work by Albanian producer virus hits. As the singer Gold is contemplating to invade even the summer heat but also collaborations solo songs choosing associates the mirë.M.GJ.

Monday, 11 May 2015

Bëhuni gati po vjen Mani


Një tjetër djalosh simpatik dhe me zë të veçantë po përgaditet të sjellë një këngë dhe klip shumë interesant. Është fjala për këngëtarin me origjinë nga Kosova por që jeton në Zvicër, Mani.

Këngëtari sapo ka realizuar klipin e tit të parë ky është një këngë në zhanrin Pop Dance Hall me titull “S’ka panik” dhe pritet të vijë shumë shpejt e të kthehet në një hit.

Kështu artistë dhe ju që dëgjoni muzikë ju themi bëhuni gati se po vjen një artist i ri dhe i mirë Mani.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Be ready coming Mani

Another guy charming and unique voice is preparing to bring a very interesting songs and clips. It comes to singer originally from Kosovo but living in Switzerland, Mani.

The singer has just conducted tit clip view this is a song in the genre Pop Dance Hall titled "No Panic" and is expected to come soon turn into a hit. Thus artists and you say you listen to music that is coming get ready a new artist and best Mani.M.GJ.

Artisti shqiptar nga Hollywoodi po sjell shkollë filmi në Kosovë

Ai është i njohur për punimet e tij 3 D, e ku ka provuar dhe ka pasur sukses të madh duke punuar për skena shumë interesante edhe në Hollywood.

E kemi fjalën për artistin shqiptar Besi Zeka që po mendon dhe ka gati hapjen e një shkollë shumë cilësore me emrin “La Film” në Prishtinë për të sjellë kulturën hollivudiane në vendin tonë.

Besi ka mbledhur edhe profesorët më të mirë nga bota e Hollivudit dhe duke përshirë edhe nga Kosova për këtë shkollë, e cila pritet të startojë në muajin qershor.M.GJ.

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Albanian artist from Hollywood is bringing the film school in Kosovo

He is known for his work 3 D, and where there is proven and has had great success working on many interesting scenes in Hollywood.

We mean the Albanian artist Besi Zeka who is thinking about opening and qualitative school named "La Film" in Pristina to bring Hollywood culture in our country.

Besi has gathered the best professors from the world of Hollywood and including also from Kosovo to this school, which is expected to start in the month qershor.M.GJ.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online