All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 25 July 2015

Robert Ukaj një koncert dhuratë për Vitinë

Më 1 gusht Vitia do të ketë një koncert gjigand me artistët më të mirë. Ky koncert do të jetë dhuratë nga organizatori I suksesshëm i Diasporës, Robert Ukaj.

Ai se bashku me drejtoreshën e Kultures se Komunës se Vitise znj. Kaltrina Sylejmani dhe produksionin Rino Art në Viti nga Selajdin Osmani, dhe me artistët shumë të dashur si: Sabri Fejzullahu, Farush Azemi, Leonida Marjakaj, Mehmet Zuka, Ertila Koka, Ilaz Hajdari, e shumë të tjerë do të sjellë një super mbrëmë në Ditën e Diasporës.

Roberti edhe vitin e kaluar organizoi në vendlindjen e tij në Stubëll me artistët e njohur si Gjyste Vulaj, Marka Marku, Nora Muçaj etj një koncert për ditët e Diapsorës që argëtoi mijëra bashkëatdhetarë.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Robert Ukaj a gift for Viti concert

On August 1 the year will have a huge concert with the best artists. This concert will be a gift from the Diaspora Successful organizer Robert Ukaj. He, together with the Director of Culture of the Municipality of Viti Mrs. Sulejmani and production Kaltrina Art Rino Year by Selajdin Osmani and beloved artists as: Sabri Brothers, Farush Azzam, Leonida Marjakaj Mehmet Zuka, Ertila head, Ilaz Hajdari, and many others will bring a super last night the Day Diaspora.

Last year Robert organized in his hometown Stubell known artists as Gjyste Vulaj, Brand Mark, Nora Muçaj etc. for days concert that entertained thousands bashkëatdhetarë the Diaspora.M.GJ.

Artisti që thotë bukur “Era trëndafil” (Video)

E sheh thuajse në çdo koncert, e kur është fjala për dasmat ai është super i kërkuar.

E kemi fjalën për artistin me origjinë nga Rahoveci, por që jeton në Gjermani, Qamil Hondozi.

Këngëtari ka sjellë një projekt të ri muzikor që po pëlqehet shumë me titull “Era trëndafil”.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Artist beautiful means "wind rose"

He sees almost every concert, and when it comes to weddings he is looking super. We're talking about the artist originally from Orahovac, but who lives in Germany, Camil Hondozi.

The singer has brought a new musical project that I liked very titled "Wind Rose" .M.GJ.

“Xhano” kthehet në hit veror (Video)

Djemtë kur u bashkuan për këtë duet ata e menduan mirë.

E për këtë kënga “Xhano” kënduar nga këngëtari Flori dhe reperi MC Qopa është kthyer në një hit veror dhe po pëlqehet dhe dëgjohet kudo.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
"Xhano" back in summer hit

Boys when they came together for the duet they thought best. And for this song "Xhano" sung by the singer and rapper MC Qopa Gold has become a summer hit and is accepted and heard kudo.M.GJ.

Monday, 8 June 2015

Po vjen "Xhano" nga Flori dhe MC Qopa

Një këngë që padiskutim do të jetë një hit është duke ardhur.

E kemi fjalën për artistin kosovar Flori dhe bashkëpunimin me reperim MC Qopa, e ku kënga me titull “Xhano” që është realizuar me muzikë nga “BlediBetas” dhe incizuar në “Vizion Records” do të vijë me një klip të bukur punuar nga “Swart Albania”.

Flori do të sjellë më vonë edhe një super baladë të punuar nga producenti i hiteve shqiptare Virusi.

Ndërsa këngëtari Flori po mendon që të pushtojë edhe këtë verë të nxehtë me këngë solo por edhe bashkëpunime duke zgjedhur bashkëpunëtorët më të mirë.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Coming "Xhano" by Flory and MC Qopa

A song that will unquestionably be a hit is coming. We mean the Kosovar artist Flory and cooperation with MC reperim Qopa, where song titled "Xhano" that is conducted with music from "BlediBetas" and recorded in "Vision Records" will come with a nice clip made by "Swart Albania ".

Gold will bring a super ballad later work by Albanian producer virus hits. As the singer Gold is contemplating to invade even the summer heat but also collaborations solo songs choosing associates the mirë.M.GJ.

Monday, 11 May 2015

Bëhuni gati po vjen Mani


Një tjetër djalosh simpatik dhe me zë të veçantë po përgaditet të sjellë një këngë dhe klip shumë interesant. Është fjala për këngëtarin me origjinë nga Kosova por që jeton në Zvicër, Mani.

Këngëtari sapo ka realizuar klipin e tit të parë ky është një këngë në zhanrin Pop Dance Hall me titull “S’ka panik” dhe pritet të vijë shumë shpejt e të kthehet në një hit.

Kështu artistë dhe ju që dëgjoni muzikë ju themi bëhuni gati se po vjen një artist i ri dhe i mirë Mani.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Be ready coming Mani

Another guy charming and unique voice is preparing to bring a very interesting songs and clips. It comes to singer originally from Kosovo but living in Switzerland, Mani.

The singer has just conducted tit clip view this is a song in the genre Pop Dance Hall titled "No Panic" and is expected to come soon turn into a hit. Thus artists and you say you listen to music that is coming get ready a new artist and best Mani.M.GJ.

Artisti shqiptar nga Hollywoodi po sjell shkollë filmi në Kosovë

Ai është i njohur për punimet e tij 3 D, e ku ka provuar dhe ka pasur sukses të madh duke punuar për skena shumë interesante edhe në Hollywood.

E kemi fjalën për artistin shqiptar Besi Zeka që po mendon dhe ka gati hapjen e një shkollë shumë cilësore me emrin “La Film” në Prishtinë për të sjellë kulturën hollivudiane në vendin tonë.

Besi ka mbledhur edhe profesorët më të mirë nga bota e Hollivudit dhe duke përshirë edhe nga Kosova për këtë shkollë, e cila pritet të startojë në muajin qershor.M.GJ.

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Albanian artist from Hollywood is bringing the film school in Kosovo

He is known for his work 3 D, and where there is proven and has had great success working on many interesting scenes in Hollywood.

We mean the Albanian artist Besi Zeka who is thinking about opening and qualitative school named "La Film" in Pristina to bring Hollywood culture in our country.

Besi has gathered the best professors from the world of Hollywood and including also from Kosovo to this school, which is expected to start in the month qershor.M.GJ.

Tuesday, 24 March 2015

Argjend Amiti, mes modës dhe futbollit

Mjaft simpatik dhe me një trup thuajse perfekt. Ky është 18 vjecari me origjinë nga Tetova, por që jeton në Zvicër, Argjend Amiti.

Djaloshi që i vogël ka qenë shumë i kërkuar nga agjensitë e modës atje, ndërsa tash po e ndërthur bukur botën e modës ku thotë se i pëlqen dhe se secili tregon edhe karakterin duke u veshur bukur, por dhe futbollin që e ka pasion të madh, këtë të fundit të trashëguar edhe nga babai i tij i njohur në futboll, Sahim Amiti.

Babai i Argjendit njëkohësisht është edhe shef i gastronomisë në aeroportin e Zurihut, por punon edhe si menaxher i futbollistëve profesionalë.

Ndërsa Argjendin me siguri një ditë do ta shohim në fushën e blertë si më të mirin, por edhe në pistat e modës si më të kërkuarin, ndërkohë mësojmë se djaloshit i pëlqen shumë këngëtarja Elvana Gjata dhe reperi Noizy që kur ka kohë e ku ata këndojnë ai shkon i ndjek dhe i takon./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Silver Amiti, between fashion and football

Quite charming and with an almost perfect body. This is 18-year-old originally from Tetovo, but who lives in Switzerland, Silver Amiti.

Little boy who was very demanding fashion agencies there, whereas now it is the beautiful world of fashion combines saying that everyone likes and that shows the character being nicely dressed, but soccer that has great passion, the latter inherited from his father known in football, Sahim Amiti. Silver's father is also the chief of gastronomy at the airport in Zurich, but also works as a manager of professional footballers.

While silver probably will one day see in the field of green as the best, but also the fashion runways as fugitive, while we learn that the boy loves Elvana singer and rapper Khatri since the time where they sing he goes and belongs follows. / Maxim Gjokaj /

Tina: "Të kënduarin “live” më bën të jem kjo që jam"

“Ti e di” quhet kënga e saj, e cila u punua mjaft bukur nga producenti Elgit Doda, ndërsa klipi është pritur dhe komentuar shumë mirë nga të gjithë, e vetë artistja është e kënaqur me atë material siç na tregon, një këngë që u dëgjua dhe u komentua edhe nga të huajt.

Quhet Eglantina Bushkashi, me origjinë nga Burreli, por që jeton në Tiranë, e të gjithë ndjekësit e saj dhe artistët dhe miqtë e njohin si Tina me zërin e ëmbël. Për gazetën “Bota sot”, Tina na rrëfen se si tashmë po mendon të investojë më shumë për karrierën e saj, jo vetëm duke kënduar “live”, por edhe duke qenë e pranishmë në media.

Por a po mendon këngëtarja simpatike për ndonjë bashkëpunim të ri, dhe çfarë ka ajo biologjike që e falenderon Zotin për këtë? I mësoni më tej gjatë leximin të intervistës me të!.

“Bota sot”: Si je Tina, apo të të thërrasim edhe Eglatina?

-Përshëndetje! Në botën e artit të gjithë më njohin si Tina dhe më pëlqen kështu.

“Bota sot”: Për ty thonë edhe artistët me shumë emër që ke një zë të bukur dhe këndon mjaft mirë, pse nuk ka Tina më shumë klipe?

- I kam dhënë më shumë rëndesi të kënduarit “live”, dhe kam pasur dhe kështu sukses ku kam audiencën time që më njohin dhe më përkrahin, por tani po e shoh të arsyeshme të investoj më shumë për karrierën time dhe të jem më aktive dhe në media etj.

“Bota sot”: Po kënga nga Elgit Doda si u prit, dhe e shikon ti që në Youtube ke edhe komente në gjuhë të huaj?

- Si këngë e parë mendoj që është pritur mirë dhe unë jam e kënaqur me atë material, komentet në gjuhen e huaj normal më gëzojnë edhe pse nuk e kanë kuptuar, muzikën e kanë ndjerë.

“Bota sot”: Me cfarë po merret në këtë kohë Tina? Ku mund ta gjejmë nëse duam ta dëgjojmë?

- Për momentin aktive në Diasporë konkretisht në Zvicër në dikotekën më të bukur Macumba.

Monday, 23 March 2015

“Amaneti i babës” vjen nga NG (Video)

Pas suksesit të këngën “ A e din ”, reperi i njohur kosovar nuk ka të ndalur.

Është fjala për artistit NG, ai sapo ka sjellë një tjetër këngë të bukur me videoklip me titull “Amaneti i babës” me një tekst dhe temë shumë të prekshme.

Videoklipi është realizuar nga Blerd Malushi me muzikë nga Ilir Sahiti Speciali. NG është duke menduar edhe për të tjera këngë që do të vijnë së shpejti./M.GJ/.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
"Andin the father" comes from NG

Following the success of the song "Do you know", known rapper Kosovo has not stopped. It's about NG artist, he has just brought another beautiful song with video titled "andin the father" with a text and theme very vulnerable.

The video was performed by Blerd Malushi with music by Ilir Sahiti Speciali. NG is also thinking about other songs that will be coming soon. / M.GJ /.

Tuesday, 24 February 2015

Egzon Sejdiu, modeli shqiptar që e quajnë Johnny Depp

I bukur dhe simpatik madje si aktori i famshëm Johnny Depp, kështu i thonë të gjithë, e që i ngjan shumë.

E ky është shqiptari me origjinë nga Kosova, një nga djemtë më të famshëm që jeton në Zvicër, Egzon Sejdiu.

Fotomodeli i njohur 21 vjecar është mjaft i kërkuar dhe pjesë i agjensioneve të huaja si “Kai Zen Models” në Lausanne” dhe “Anni Michel Models”në Geneve.

Ne mësojmë se shumë shpejt Egzoni do të ketë edhe një casting në Paris për një firmë atje, i kërkuar nga fotografët francezë.

Gjithashtu fotomodeli shumë i vecantë ka bashkëpunuar edhe me fotografë nga Kosova, por ai ka si pasion përvec modelizmit edhe vallëzimit dhe është një super talent edhe në kërcim.

Ky ishte djaloshi kosovar i cili ka nisur famën dhe karrierën në Zvicër, e ne urojmë që një ditë Egzonin ta shohim kudo në cdo spektakël në botë për sa i përket modelizmit./M.GJ/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Egzon Sejdiu, Albanian model they call Johnny Depp

Beautiful and charming even as famous actor Johnny Depp, so say all of that resembles more. And this is from Kosovo Albanian origin, one of the most famous boys living in Switzerland, Egzon Sejdiu.

Fotomodeli known 21-year-old is quite demanding and part of foreign agencies "Kai Zen Models" in Lausanne "and" Anni Michel Models "in Geneve.

We learn very quickly Egzoni will have a casting in Paris for a firm there, wanted by French photographers.

Also very special fotomodeli has collaborated with photographers from Kosovo, but he has the passion besides modelizmi the dance and is a super talent in the vault.

This was the young Kosovar who has launched fame and career in Switzerland, and we wish that one day Egzon see anywhere at any show in the world in terms of modelizmi. / M.GJ /

Friday, 13 February 2015

Labinot Zallaj, shqiptari më simpatik i Zvicrës

Ka një pamje shumë interesante, dhe plot stil, një nga shiptarët më simpatik në Zvicër.

Është djaloshi 18 vjeçar me origjinë nga Gjakova por që jeton në Bern. Quhet Labinot Zallaj dhe është modeli shumë i kërkuar nga “Hair-Artist” të njohur në Zvicër, ku do jetë në një turne evropian si i përzgjedhuri i tyre.

Labinoti apo siç quhet shkurt Labi, po i tregon botës se shqiptarët vërtetë janë rraca më e bukur dhe ashtu në fakt edhe duket modeli super i veçantë ku së fundmi ka realizuar disa foto shumë të bukura nga fotografi i njohur Veton Osmani.

Labi  me pasionin e tij dëshiron një ditë të prekë Amerikën dhe pasarelat si model në Londër, Paris e Milano./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Labinot Zallaj, Switzerland's most charming Albanian

There is a very interesting picture, and stylish, one of the most charming Shiptar in Switzerland. It is 18 year old boy originally from Gjakova but who lives in Bern.

Labinot called Zallaj and is a premium model from "Hair-Artist" known in Switzerland, which will be on a European tour as their appointee.

Labinoti or as it is called in February Labi, is showing the world that Albanians are really the most beautiful race and so indeed looks super special model which recently conducted a very beautiful picture of the famous photograph Veton Osmani.

Labi with his passion touches like a day and trestles America as a model in London, Paris and Milan. / Maxim Gjokaj /

Wednesday, 11 February 2015

Zenel Gacaferi shqipari i njohur në Zvicër

Djemtë shqiptarë vazhdojnë të shkëlqejnë në Diasporë.

Ai quhet Zenel Gacaferi, ose siç i thonë shkurt Neli, dhe është me origjinë nga Juniku, por jeton në St.Gallen të Zvicrës dhe është një nga shqiptarët më të njohur atje.

Modeli simpatik ka 24 vjet që jeton në Zvicër ndërsa ka qenë dhe imazh i markave Diesel dhe Jack & Jones, dhe një ditë ka dëshirë të konkurojë edhe në “Mister Kosova”./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Gacaferi zenel shqipari known in Switzerland

Albanian boys continue to excel in the Diaspora. He called Zejnel Gacaferi, or as they say in February Neli, and is originally from Juniku, but lives in St.Gallen, Switzerland, and is one of the most famous Albanians there.

Charming model has 24 years who lives in Switzerland and has been the image of brands Diesel and Jack & Jones, and one day wants to compete in "Mister Kosovo" ./ Maxim Gjokaj /

Monday, 9 February 2015

Kujt i thote GK "S'është repi për ty'?(Video)


Është rikthyer më i fortë se kurrë reperi shqiptar GK, emër ky i muzikës, apo me emrin e vërtetë quhet Lulzim Osmani.

Kënga me klip mban titullin “S’është repi për ty” dhe sapo ka ardhur në kanalin Youtube dhe po pritet shumë mirë, ku këngëtari në këtë këngë ironizon aty edhe reperen Gjira, ndërsa kënga dhe klipi mjaft interesant është realizuar i gjithi nga Produksioni i vetë artistit “NK”./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Who says GK "No REPI for you '?

Is back stronger than ever Albanian rapper CG, name this music, or real name Lulzim called Osman.

Clip song titled "No REPI for you" and has just arrived and is expected Youtube channel very well, the singer in this song there also ironizon reperen Bays, while song and clip interesting is carried entirely by the Production of the artist himself "NK" ./ Maxim Gjokaj /

Monday, 26 January 2015

Artisti i ri, Roni pak relaks në Brezovicë, më pas albumin

Mjaft simpatik dhe megjithëse shumë i ri, ka plot talent. Djaloshi nga Prishtina, këngëtari që njihet me emrin Roni në muzikë, por në vërtetë quhet Erion Ajro, ka kaluar disa ditë relaksi në bardhësinë e Brezovizës.

Ne mësojmë se ai tashmë është duke përgaditur një album të plotë me kompozitorët dhe tekstshkruesit më të mirë shqiptarë si Virusi, Albana Furtuna, Fatmir Muja dhe me produksionin “Emra Com”.

Deri tani Roni ka sjellë shumë këngë dhe hite për fëmijë e tashmë në album do të ketë edhe këngë me një zë më të pjekur dhe këngë për të rinjë.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
New Artist, Roni little relaxation in Brezovica, then album

Quite charming and very young though, there are plenty of talent. The boy from Pristina, the singer known as Ronnie in music, but actually called Erion Ajro, spent several days relaxing in Brezovizës whiteness.

We learn that he is currently preparing a full album with composers and songwriter best Albanian as virus, Albana Storm, Fatmir Muja and production ".com names". So far Roni has brought many children's songs and hits already in the album will be the song with a more mature voice and songs to rinjë.M.GJ.

Tuesday, 20 January 2015

Avni Hadërgjonaj rikthehet më i fortë në muzikën shqiptare

Është rikthyer fort dhe bukur në muzikën shqiptare këngëtari i njohur Avni Hadërgjonaj, megjithëse jeta në Suedi i mori 15 vjet pa muzikë.

Për rikthimin e tij vendosi që kënga të ishte punuar nga Florent Boshnjaku dhe me tekst të Mithat Sadiku ndërsa klipin e bukur të kësaj këngë me titull ‘Edhe një rast’ e realizoi te produksioni ‘Max Production’.

Artisti me një zë shumë të vecantë rikthimin e tij në muzikë e quan jo rastësi pasi kurrë nuk ka menduar që ta lërë muzikën, por dallgët e jetës dhe largësia kanë ndikuar por edhe muzika jo e mirë që u kultivua këto kohë.

Avniu ka kaluar shumë mirë në festat e fundvitit ku ka qenë shumë i angazhuar në programet festive të Vitit të Ri si në TV Zico i ftuar në Radio Kosova, në RTV21 duke u promovuar por edhe kënduar këngë popullore qytetare, si dhe i ftuar në shumë TV të tjera por nuk ka pasur mundësi, pasi ka qenë larg Kosovës. Këngëtari ndjehet mirë në këtë rikthim edhe nga mikpritja që i është bërë nga ana e kolegëve.

Por a ka menduar artisti, i cili ka edhe profesionin e piktorit, ta lërë Suedinë dhe të rikthehet në Kosovë ai ka këtë përgjigje për ne : “Për rikthim nga Suedia të bëhem real kam menduar shumë por është pak e vështirë, puna, familja, fëmijët. Por s’ do të thotë se nuk do ndodh në të ardhmen. Arsyeja për rikthimi në Kosovë do ishte për të vetmin qëllim që fëmijët e mi të rriten në frymën, kulturën shqiptare’.

Avniu po mendon për një këngë të re në këtë fillimvit dhe ajo do të jetë në muzikën RnB. Ndërsa kur e pyesim se ka menduar për ndonjë bashkëpunim dhe me kë Avniu na rrëfen kështu : ‘Po edhe për një bashkëpunim kam menduar të kem në këngën tjetër, ku normal do përcillet me videoklip. Nuk do e bëj publike se me kë do jetë bashkëpunimi por shpresoj se do jetë një bashkëpunim që ja vlen”.

Friday, 16 January 2015

Rinor Ramizi, kampioni i ri në Thai Box

I lindur në vitin  1990 në Gjilan të Kosovës, ku si 5 vjecar me familjen e tij ka emigruar  në Zvicër për një jetë më të mirë.

Pasi ka kryer shkollën e mesme atje,  ai i është futur edhe sportit të tij të preferuar që është Thai box.

Për momentin jeton në Zvicër por për shkak të këtij sporti i duhet  shpesh që të udhëtojë nëpër vende të ndryshme të Europës.

''Dëshira e  madhe e imja ka qenë që të merem me këtë sport, që i vogël kam ndjekur  shumë nëpër televizione madje së bashku me prindërit ndiqja ndeshje të  tilla edhe në publik, e nga aty më lindi dëshira e madhe që edhe unë një  ditë të merem me këtë sport'', thekson në bisedën e tij kampioni i ri i Thaibox-it, Rinor Ramizi. ''Stërvitjet  zakonisht i bëj në Zurich por edhe në disa qytete gjermane, varësisht  nga ajo se ku më kërkojnë, është një pasioni i imi shumë i madh që të  merem me këtë sport luftarak.

një hap shumë i madh për mua që të  sfidoj veten me të tjerët por uroj që t'ia dal mbanë.

Përvec këtij  sporti unë jam shumë i kërkuar edhe në disa klube të mëdha gjermane, e  gjithandej nga prezantohem unë jam me ngjyrat kuq e zi sepse ndihem  krenar që jam shqiptarë'', shton më tej Rinori i cili krenarinë e tij si  shqiptarë e vërteton me faktin se në gjoks mban si tatto shqiponjën dy  krerëshe si simbol i gjithë shqiptarëve. Ky është vetëm fillimi për  Rinorin, e në të ardhmen pritet që të jetë një nga kampionët më të  mëdhej në këtë fushë./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Rinor Ramiz, new champion in Thai Box

Born in 1990 in Gjilan, Kosovo, where as 5 years old his family emigrated to Switzerland for a better life. After he finished high school there, he was introduced to his favorite sport is Thai box. Currently living in Switzerland, but because of this sport must often travel through different European countries.

'' Fervent desire was to Merem with the sport, that small I've attended many through television even with the parents attend such matches the public, and from there arose the great desire that one day I the Merem with the sport, '' emphasizes in his talk the new champion's Thaibox, Youth Ramiz. '' I usually exercises in Zurich but also in several German cities, depending on where the call is a passion of mine too large to Merem with martial sport. It's a very big step for me to challenge myself with others, but I wish to go over.

Besides this sport I am very demanding in some major German clubs, the floats from prezantohem I'm with red and black colors because I feel proud that I am Albanian, '' adds Rinori which his pride as Albanians confirms the chest that holds the two-headed eagle tatto as a symbol of all Albanians. This is just the beginning for Rinori, the future is expected to be one of the biggest champions in this field. / Albavipnews /

Tuesday, 13 January 2015

Ku është modeli i njohur Atdhe Xharavina ?

Është një nga djemtë më simpatik shqiptar modeli Atdhe Xharavina. Por nëse dikush po pyet se ku ndodhet djaloshi që ishte favorit në spetkalin “Top Model 1’, ne mësojmë se ai nuk ka humbur.

Modeli nga Gjakova që pati shumë suksese dhe shumë i kërkuar në reklamat më të njohura në vend, vazhdon të jetë aktiv dhe nuk ka hequr dorë nga bota e modës.

Sipas burimve tona bukuroshi ndodhet në Suedi ku aty ka shumë oferta për të qenë pjesë e agjensioneve të njohura të modelizmit.

Tashmë Atdheu duke qenë që pamja dhe fiziku i tij ka rënë në sy edhe atje, ai ka vendosur që karrierën e tij ta vazhdojë jashtë Kosovës ku urojmë të jetë nesër një nga emrart më të lakuar të pistës së modës në evropë dhe jo vetëm./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Where is the model known as Atdhe Xharavina?

It is one of the most charming boys Albanian Atdhe Xharavina model. But if someone asks where the boy who was the favorite in spetkalin "Top Model 1 ', we learn that he has not lost. Model from Gjakova that had many successes and very demanding on the most popular ads in the country, continues to be active and has not renounced the world of fashion.

Anaidi sjell një super këngë dhe thotë ‘Habibi’ (Video)

E njohin në art si Anaid por në të vërtetë emri i tij është Marsid Sulova, djaloshi nga Elbasani por që ka vite që jeton në Tiranë sapo ka sjellë një tjetër këngë të bukur me një videoklip shumë interesant.

Anaidi ka lancuar klipin ‘Habibi’ një këngë realizuar në studion e Indrit Furtunës dhe po pritet shumë mirë në kanalin muzikor Youtube.

Kjo është kënga e tij me klip e dyta, ndërsa më herët ka pasur këngën ‘Buzëqesh’, këngë kjo me një video që si start është pritur shumë mirë.

Këngëtari simpatik dhe me një zë të vecantë ka studiuar 8 vjet në Liceun artistik ‘Onufri’ në Elbasan, por prej zhgënjimit që ka pasur pas konkurimin në Akademinë e Arteve në Tiranë, kishte pauzuar paksa për tu rikthyer pasionit të tij me disa këngë të bukura dhe për t’u mos u ndalur kurrë në karrierën e tij muzikore./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Anaidi brings a super song and says 'Habibi'

Know in art as ANAID but actually his name is Marsid Sulova boy from Elbasan but that has years of living in Tirana has just brought another beautiful song with a very interesting video clip. Anaidi has launched clip 'Habibi' a song performed in the studio of Indrit Storm and is expected very well in music channel Youtube.

Monday, 5 January 2015

Ja si u festua Viti i Ri në NY nga Albis Party

Një nga mbrëmjet më të bukura të ndërrimit të viteve ka qenë ajo e organizuar nga promotori më i njohur tani për tani në Diasporë "Albis Party" ku me bashkëpunëtorët e tij sollën për shqiptarët në Nju Jork artistët më të mirë shqiptarë.

Pas suksesit vitin e kaluar ku këngëtari Meda këndoi dhe kënaqi 1400 të pranishëm, ketë herë sic na rrëfen zotëri Naser Nika ( Albis Party) kanë qenë të pranishëm 1700 vetë dhe për ketë falenderon artistët e njohur si Sabri Fejzullahu, Ermal Fejzullahu, Valdet Lukën, Muzafer Koliqin, si dhe Ilir Gjergjbitrin dhe Mevlud Bolin që u kujdesën për muzikën dhe Dj Fatin.

Edhe vetë artisti i madh Sabri Fejzullahu ka mbetur shumë i mahnitur nga prania kaq e madhe e publikut dhe mënyra e organizimit shume madhështore./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Here's how it was celebrated New Year in NY by Albis Party

One of the most beautiful evenings of the New Year was that organized by promoter best known for now in the Diaspora "Albis Party" where his associates brought to Albanians in New York Albanian best artists. After the success of last year the singer sang and wowed the 1400 MEDA present have time as Mr.

Nasser Nika tells us (Albis Party) were present in 1700 itself and have thanks artists known as Sabri Fejzullahu, Ermal Fejzullahu, Valdet Luke, Muzaffer Koliqi and Ilir Gjergjbitrin and Mevlud Bolin who cared about music and Dj fate.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online